Το «Θαύμα των Χριστουγέννων» γίνεται πραγματικότητα από τη WestJet

Θαύμα των Χριστουγέννων
Φωτ: YouTube

Αν υπάρχει ένα βίντεο που αξίζει να διαδοθεί αυτά τα Χριστούγεννα, αυτό θα είναι το "Θαύμα των Χριστουγέννων" της WestJet. Από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε, το βίντεο έχει κάνει το γύρο του κόσμου, διαδίδεται πιο γρήγορα από τον ιό της γρίπης!

Κάποιοι θα πουν ότι πρόκειται για μία ακόμη προσπάθεια μάρκετινγκ. Ότι όλα έγιναν για τη δωρεάν διαφήμιση μέσα από το YouTube και τα υπόλοιπα social media. Κι όμως φίλοι μου, δείτε το βίντεο και ίσως αλλάξετε γνώμη...

Στο αεροδρόμιο του Τορόντο, ο Άγιος Βασίλης συνομιλεί με επιβάτες της WestJet μέσα από οθόνη φυσικού μεγέθους. Οι επιβάτες δηλώνουν στον Άγιο το δώρο που περιμένουν για τα Χριστούγεννα και στη συνέχεια επιβιβάζονται στο αεροπλάνο με προορισμό το Κάλγκαρι. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό συμβαίνει και στο αεροδρόμιο του Χάμιλτον.

Την ίδια στιγμή, στο αεροδρόμιο προορισμού (Κάλγκαρι) οι υπάλληλοι της WestJet εξαπολύονται για να αγοράσουν όλα τα δώρα. Τα αντικείμενα συγκεντρώνονται σε χρόνο ρεκόρ και τυλίγονται επιμελώς. Όλα είναι έτοιμα για την άφιξη των 2 πτήσεων.

Τα αεροπλάνα καταφθάνουν, οι επιβάτες συγκεντρώνονται γύρω από τον ιμάντα αποσκευών και περιμένουν, η ατμόσφαιρα είναι Χριστουγεννιάτικη. Ένα κουδούνι δίνει το σύνθημα, ο ιμάντας ξεκινάει να κινείται, όμως αντί για βαλίτσες είναι γεμάτος με τα δώρα των επιβατών. Είναι ακριβώς αυτά που είχαν ζητήσει! Η συγκίνησή τους δεν περιγράφεται με λόγια...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *