Περισσότερα άρθρα

Προσφορά Olympic Air για 5 προορισμούς εσωτερικού από 39€ ή 61€

Η Olympic Air προσφέρει 10.000 φθηνούς ναύλους για 5 προορισμούς εσωτερικού: Ταξιδέψτε από Αθήνα με επιστροφή για Πάρο, Νάξο, Μήλο, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο από 61€, ή από Θεσσαλονίκη για Πάρο από 39€. Η προσφορά αφορά ταξίδι με χειραποσκευή για ολόκληρη τη θερινή περίοδο, από 26 Μαρτίου μέχρι και 28 Οκτωβρίου 2017.
Κρατήσεις μέχρι 1/3/2017 στις ιστοσελίδες των Olympic Air και Aegean, ή στην airtickets.gr.

Aegean: Έκπτωση στις πτήσεις εξωτερικού για Σεπτέμβριο & Οκτώβριο

Η Aegean προσφέρει έκπτωση στις πτήσεις εξωτερικού από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και 28 Οκτωβρίου 2017. Οι ναύλοι προσφοράς είναι μοιρασμένοι άνισα μεταξύ των δρομολογίων, δηλαδή για κάποιους προορισμούς (πχ Βουκουρέστι) βρίσκεις φθηνότερα εισιτήρια για σχεδόν όλες τις ημερομηνίες, ενώ για κάποιους άλλους υπάρχει ελάχιστη διαθεσιμότητα. Επιπλέον, η Aegean προσφέρει μια μικρή έκπτωση για όλη την άνοιξη μέχρι και την αρχή του καλοκαιριού, με εξαίρεση την περίοδο διακοπών του Πάσχα.
Κρατήσεις μέχρι 27/2/2017 στην ιστοσελίδα της Aegean, ή σε οποιοδήποτε άλλο ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Αεροπορικά εισιτήρια για Μαϊάμι από 419€

Κάποιες από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες συνωμότησαν να μας ταξιδέψουν φθηνά στο Μαϊάμι αυτή την άνοιξη. Δεν εξηγείται διαφορετικά, όταν βλέπουμε ξαφνικά τις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων από Αθήνα για Μαϊάμι με επιστροφή να ξεκινούν από 419€ και δεν αφορά τη μεμονωμένη προσφορά κάποιας εταιρείας, κάποιο σχέδιο πρέπει να κρύβεται από πίσω.
Φθηνά εισιτήρια θα βρείτε σε διάφορες ημερομηνίες από Μάρτιο μέχρι και Ιούνιο, με πτήσεις της Skyteam (KLM, Air France, Alitalia, κλπ) αλλά και της Star Alliance (United, Austrian, Lufthansa, Swiss, κλπ).

Προσφορές Scandinavian Airlines

Αεροπορικά εισιτήρια για Λος Άντζελες σε εκπληκτική τιμή

Μη χάσετε την απίθανη ευκαιρία που σας προσφέρει η Scandinavian για ανοιξιάτικο ταξιδάκι στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, με κόστος αντίστοιχο ενός φθηνού ταξιδιού στη Νέα Υόρκη!

Προσφορά Ryanair

Προσφορά Ryanair για Φεβρουάριο & Μάρτιο με αεροπορικά εισιτήρια από 14€

Η νέα προσφορά της Ryanair μας ταξιδεύει με φθηνά εισιτήρια τους προσεχείς μήνες, σε νέους και παλιούς προορισμούς εξωτερικού και στους γνωστούς προορισμούς εσωτερικού.

Προσφορές Aegean για Γαλλία & Ρωσία

Η Aegean προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για Γαλλία και Ρωσία σε χαμηλότερες τιμές από συνήθως. Η προσφορά αφορά πτήσεις από Αθήνα για όλους τους προορισμούς στις δύο χώρες, δηλαδή σε Μπορντό, Λιλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Νίκαια, Παρίσι, Τουλούζη, Μόσχα και Αγία Πετρούπολη. Αντίστοιχα, από Θεσσαλονίκη η προσφορά ισχύει για Παρίσι και Μόσχα. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 115€-120€ για πτήση με επιστροφή στους περισσότερους προορισμούς. Εξαίρεση αποτελούν οι πτήσεις από Αθήνα προς Μόσχα με επιστροφή που κοστίζουν 137 ευρώ, ενώ από Αθήνα για Αγία Πετρούπολη το κόστος των εισιτηρίων ξεκινάει από 208€ για πολύ περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Κρατήσεις στην ιστοσελίδα της Aegean μέχρι 10/02/2017, για ταξίδια από 01/03/2017 έως 30/06/2017.

Προσφορά Aegean για 4 προορισμούς στα Βαλκάνια από 81€

Η Aegean προσφέρει φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για 4 προορισμούς στα Βαλκάνια. Οι τιμές για ταξίδι επιστροφής από Αθήνα έχουν ως εξής: Σόφια από 81€, Βουκουρέστι από 85€, Βελιγράδι από 96€ και Τίρανα από 100€.
Κρατήσεις στην ιστοσελίδα της Aegean μέχρι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, για ταξίδια από 1/3/2016 μέχρι 30/6/2016.

Προσφορά για όλους τους προορισμούς εσωτερικού από την Olympic Air

Η Olympic Air προσφέρει 150.000 επιπλέον θέσεις εσωτερικού, επαναλαμβάνοντας την προσφορά που είχαμε δει πριν από λίγο καιρό. Το κόστος των πτήσεων με επιστροφή ξεκινάει από 60€ για ταξίδι από/προς Αθήνα και από 38€ για ταξίδι από/προς Θεσσαλονίκη, με χειραποσκευή 8 κιλών.
Κρατήσεις μέχρι 7 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα της Olympic Air, για ταξίδια από 1 Μαρτίου έως 28 Οκτωβρίου 2017.

Προσφορές Aegean

Προσφορές Ryanair & Aegean για εισιτήρια εξωτερικού από 30€

Οι Ryanair και Aegean προσφέρουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για πολλούς προορισμούς εξωτερικού. Μπορείτε να ταξιδέψτε φθηνότερα τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο με τη Ryanair, ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με την Aegean προς το τέλος της άνοιξης, ή το φθινόπωρο.

Emirates: Απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Ηνωμένες Πολιτείες όλο το χρόνο

Η Emirates συνδέει με απευθείας πτήσεις την Αθήνα με το αεροδρόμιο Νιούαρκ στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο αν και βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϊ, εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος της αεροπορικής κίνησης της Νέας Υόρκης. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφος Boeing 777-300ER σε καθημερινή βάση όλο το χρόνο, με έναρξη από 12 Μαρτίου 2017.

Olympic Air: Μειωμένες τιμές για πτήσεις εσωτερικού από 61€ ή 39€

Η Olympic Air προσφέρει μειωμένες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για όλους τους προορισμούς εσωτερικού (εκτός από τη Σκύρο όπου ισχύει ειδικό τιμολόγιο), έχοντας διαθέσει 250.000 ναύλους απλής μετάβασης από 19,30€ για πτήσεις εσωτερικού προς Αθήνα και από/προς Θεσσαλονίκη, ή από 41,18€ για εξερχόμενες πτήσεις από Αθήνα.

Η προσφορά θα είναι σε ισχύ μέχρι και τις 18/1/2017, για ταξίδια από 1/2/2017 έως 28/10/2017. Ιδίως από το Μάιο και έπειτα, η διαθεσιμότητα των φθηνών ναύλων είναι εντυπωσιακή, καλύπτοντας ολόκληρο το καλοκαίρι, ακόμα και τις παραδοσιακά «δύσκολες» ημερομηνίες γύρω από τις 15 Αυγούστου.

Κάντε κράτηση στην ιστοσελίδα της Olympic Air.

«Απάντηση» της Emirates στη χθεσινή προσφορά της Qatar

Η Emirates έσπευσε να «απαντήσει» στη χθεσινή προσφορά της Qatar, με μια παρόμοια προσφορά που κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα τιμών, κάπου είναι λίγο φθηνότερη, κάπου λίγο ακριβότερη. Η προσφορά της Emirates επίσης αφορά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017, ενώ λήγει σε 4 ημέρες από σήμερα. Κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα της Emirates ή οποιοδήποτε ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Οι διαφορές είναι μικρές, άλλωστε πρόκειται για δύο εξαιρετικές αεροπορικές εταιρείες. Επιλέξτε με βάση την διαθεσιμότητα των φθηνών ναύλων ή βάσει ενδιάμεσου προορισμού, η Emirates σας ταξιδεύει μέσω Ντουμπάι και η Qatar μέσω Ντόχα.

Έκπτωση για πτήσεις εξωτερικού από την Aegean

Η Aegean προσφέρει κλιμακούμενη έκπτωση σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 30 Ιανουαρίου μέχρι 28 Οκτωβρίου 2017. Οι καλοκαιρινές διακοπές εξαιρούνται από την προσφορά, καθώς δεν περιλαμβάνεται το διάστημα από 23 Ιουνίου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2017. Κάντε κράτηση στην ιστοσελίδα της Aegean μέχρι την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.

Ryanair

Τίτλοι τέλους για το δρομολόγιο Αθήνα - Πάφος από τη Ryanair

Η έλευση των Cobalt και Blue Air στα δρομολόγια της Κύπρου, φαίνεται να επηρεάζει το άλλοτε δημοφιλές δρομολόγιο Αθήνα - Πάφος της Ryanair, το οποίο τερματίζεται από τη νέα περίοδο.

Wow Air

Ανεπανάληπτη προσφορά για Καναδά, δυτική ακτή ΗΠΑ & Ισλανδία

Η Wow Air μας προσφέρει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να επισκεφτούμε τον Καναδά, τη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών ή την Ισλανδία σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές. Μοναδικό μειονέκτημα, η προσφορά αφορά πτήσεις από Βερολίνο.

Διακοπή του δρομολογίου Αθήνα - Λάρνακα από την Emirates

Η Emirates διακόπτει το δρομολόγιο Αθήνα - Λάρνακα, το μοναδικό κοντινό δρομολόγιο από Αθήνα που μπορούσες να επιβιβαστείς σε Boeing 777ER. Οι πτήσεις σταματούν 31 Ιανουαρίου 2017, οπότε υπάρχει πάνω από ένας μήνας διαθέσιμος για όποιον/α θέλει να επισκεφτεί την Κύπρο και ταυτόχρονα να βιώσει την εμπειρία του αεροσκάφους ευρείας ατράκτου, με κόστος 120€ με επιστροφή.

Πετάξτε σε «ακριβούς» προορισμούς με φθηνά εισιτήρια από 20€ μέσω Σόφιας

Η Ryanair προσφέρει πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από/προς Σόφια για «ακριβούς» προορισμούς όπως Λονδίνο (Στάνστεντ), Στοκχόλμη (Σκάβστα), Γλασκώβη, Καρλσρούη (Μπάντεν - Μπάντεν), Καστεγιόν (Βαλένθια), Βαρκελώνη (Ελ Πρατ Τ2), Μαδρίτη (Τ1), Λίβερπουλ, Μπέρμιγχαμ, Αμβούργο, Αϊντχόφεν, Βενετία (Τρεβίζο), Βρυξέλλες (Σαρλερουά), Κολωνία (Βόννη), Μέμινγκεν (Δυτικό Μόναχο), Πίζα.
Δεδομένου ότι τα εισιτήρια με επιστροφή από Αθήνα ξεκινούν από 20€ (να 'ναι καλά η Ryanair) και παράλληλα υπάρχει ευκολία πρόσβασης στη Σόφια από αρκετά σημεία της βόρειας Ελλάδας, δεν θα ήταν παράλογο να κανονίσουμε ένα ταξίδι μέσω Βουλγαρίας προκειμένου να εκμεταλλευθούμε τις πολύ χαμηλές τιμές.
Οι ναύλοι κυμαίνονται από 20€ έως 40€ για ταξίδια με επιστροφή από 1η Ιανουαρίου έως 11 Απριλίου 2017.