Περισσότερα άρθρα

Μεγάλες ευκαιρίες με Norwegian

Φθηνές πτήσεις για Νέα Υόρκη από 310€ και Σαν Φρανσίσκο από 508€

Η Norwegian προσφέρει πλέον φθηνές απευθείας πτήσεις για Νέα Υόρκη και ειδικά για τον ερχόμενο Οκτώβριο οι τιμές είναι αρκετά δελεαστικές: Το ταξίδι με Boeing 787 Dreamliner από Αθήνα προς Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο JFK) κοστίζει μόλις 310€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται WiFi on board και χειραποσκευή 10 κιλών. Προσοχή, πρέπει να φροντίσετε για το τι θα τρώτε και τι θα πίνετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού γιατί αυτή η τιμή δεν περιλαμβάνει κανένα γεύμα.

Για Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, βρήκαμε επίσης άλλη μια ευκαιρία για ταξίδι στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο (αεροδρόμιο Όουκλαντ) από 508€ με ανταπόκριση μέσω Κοπεγχάγης ή Στοκχόλμης. Κι εδώ ισχύουν ακριβώς τα ίδια, χειραποσκευή 10 κιλών, WiFi και κανένα απολύτως γεύμα στην τιμή.
(περισσότερα…)

UIA

Προσφορά UIA για Νέο Δελχί από 307€ με 2 βαλίτσες

Η UIA (ουκρανικές αερογραμμές) μας ταξιδεύει στην Ινδία με μια εκπληκτική προσφορά, η οποία ισχύει από τον ερχόμενο Ιανουάριο μέχρι και το Μάιο 2019 χωρίς να εξαιρείται η περίοδος του Πάσχα. Πετάξτε με επιστροφή από Αθήνα για Νέο Δελχί με κόστος από 307€, στο οποίο περιλαμβάνονται 2 παραδιδόμενες αποσκευές 23 κιλών συν μια χειραποσκευή.

Βέβαια, πέρα από την εκπληκτική τιμή υπάρχει και ένα σημαντικό μειονέκτημα: Στην επιστροφή υπάρχει στάση 19,5 ωρών στο Κίεβο που ανεβάζει τη συνολική διάρκεια του ταξιδιού στις 30 ώρες. Αξιοποιήστε θετικά το νεκρό χρόνο με μια ωραία βόλτα στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, ή αλλιώς σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο αυτή η προσφορά να μην είναι για εσάς.
(περισσότερα…)

Turkish Airlines

Αεροπορικά εισιτήρια από 20€ για καλοκαίρι, φθινόπωρο & χειμώνα

Μετά από αρκετό καιρό απραξίας, άρχισαν τελικά να εμφανίζονται ενδιαφέρουσες προσφορές για φθηνά ταξιδάκια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις εποχές. Για ακόμη μια φορά η Σόφια έχει την τιμητική της, μπορείτε να συνδυάσετε φθηνές πτήσεις από Wizz Air & Ryanair με συνολικό κόστος αεροπορικών εισιτηρίων από 20€ με επιστροφή (μόνο χειραποσκευή).

Σημαντική προσθήκη στους διαθέσιμους προορισμούς είναι ή Άκαμπα, η πόλη της Ιορδανίας που βρίσκεται μόλις 2 ώρες μακρυά από την παγκοσμίου φήμης αρχαία πόλη Πέτρα. Επιπλέον, η Turkish Airlines δημοσίευσε εξαιρετικές προσφορές για λίγο πιο μακρινούς προορισμούς. Δύσκολο να αντισταθούμε στην πρόταση για ταξίδι στο Γιοχάνεσμπουργκ από 419€. Η προσφορά ισχύει για ολόκληρη τη χειμερινή περίοδο (θερινή για τη Νότια Αφρική). Απολαύστε υπεύθυνα!

(περισσότερα…)

Προσφορές Ryanair

Προσφορές για πτήσεις εσωτερικού από 30€

Οι Ryanair και Olympic Air προσφέρουν φθηνούς ναύλους για πτήσεις εσωτερικού, με προτάσεις που παρουσιάζουν κάποιες διαφοροποιήσεις: Η Ryanair διαθέτει πολύ χαμηλές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για το επόμενο τρίμηνο, με εξαίρεση την περίοδο των διακοπών του Πάσχα. Η Olympic Air μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε εισιτήρια με ναύλους προσφοράς από τον ερχόμενο Μάιο και για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο, για σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό προορισμών.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, κάντε κράτηση το συντομότερο δυνατόν για να προλάβετε τις ευκαιρίες.
(περισσότερα…)

Scoot

Προσφορές Scoot για Αυστραλία, Μαλδίβες & Μπαλί από 419€

Μόλις ένα μήνα μετά την απίθανη προσφορά της Scoot για Αυστραλία, η σιγκαπουριανή low cost ξαναχτύπησε με νέες προσφορές για Αυστραλία στα ίδια επίπεδα τιμών. Για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνονται και δύο αγαπημένοι μακρινοί εξωτικοί προορισμοί με κόστος κάτω των 500€, το Μπαλί της Ινδονησίας και η πόλη Μαλέ στις Μαλδίβες.

Η προσφορά αφορά ταξίδια μόνο με χειραποσκευή και χωρίς παροχή γευμάτων που θα πραγματοποιηθούν από Σεπτέμβριο μέχρι και Νοέμβριο, με πολύ λίγες διαθέσιμες ημερομηνίες και πιθανότατα αρκετές ώρες αναμονή στη Σιγκαπούρη για την πτήση ανταπόκρισης. Όμως αυτά έχουν τα low cost, θέλουν θυσίες για να εξοικονομήσετε εκατοντάδες ευρώ ανά άτομο.
(περισσότερα…)

Προσφορά για Σόφια

Προσφορά Ryanair για Σόφια από 26€

Η Ryanair προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Σόφια, με κόστος που ξεκινάει από 26€ για τον Απρίλιο, ενώ αυξάνεται στα 30€ για ταξίδια μέσα στο Μάιο και στα 34€ για τον Ιούνιο.

Υπάρχει αρκετά καλή διαθεσιμότητα φθηνών ναύλων, με εξαίρεση τις ημέρες του Πάσχα που θα βρείτε μεν φθηνά εισιτήρια απλής μετάβασης από 13€ για την επιστροφή από Σόφια, όμως δύσκολα θα βρείτε την ίδια τιμή στα εισιτήρια αναχώρησης.
(περισσότερα…)

Olympic Air

Προσφορά Olympic Air για πτήσεις εσωτερικού από 60€ ή 39€

Η Olympic Air προσφέρει μειωμένους ναύλους αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη θερινή περίοδο 2018, από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο. Από την προσφορά εξαιρούνται κάποια δρομολόγια, κυρίως άγονων γραμμών. Ως συνήθως, ισχύει για ταξίδι με χειραποσκευή έως 8 κιλά.
(περισσότερα…)

Προσφορές Ryanair

Προσφορές Ryanair για Ελλάδα & εξωτερικό από 30€

Η Ryanair προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα και εξωτερικό με τιμές που ξεκινούν από τα 30€, για ταξίδια με επιστροφή που πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στο Μάρτιο ή τον Απρίλιο 2018. Οι διαθεσιμότητες ποικίλουν, σε κάποιους προορισμούς υπάρχουν φθηνά εισιτήρια για ολόκληρο το προαναφερθέν διάστημα, ενώ αλλού περιορίζονται σε λίγες μόνο ημερομηνίες.
(περισσότερα…)

Προσφορά Volotea

Απίθανη προσφορά Volotea για Μύκονο από 10€

Η Volotea προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Μύκονο, με κόστος που ξεκινάει από τα 10€ (!) για εισιτήριο με επιστροφή, μόνο με χειραποσκευή. Τα πολύ φθηνά εισιτήρια είναι ελάχιστα και φαίνεται να εξαντλούνται γοργά, δίνοντας τη θέση τους σε άλλα μεγαλύτερης αξίας που ξεκινούν από τα 18€, τα 20€ ή τα 30€. Δηλαδή και πάλι μιλάμε για καλές ευκαιρίες.

Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν το Μάιο μέχρι και τα μέσα Ιουνίου 2018. Κάντε κράτηση άμεσα γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.
(περισσότερα…)

Προσφορά Olympic Air

Μεγάλη προσφορά εισιτηρίων εσωτερικού από την Olympic Air

Η Olympic Air ξεπέρασε τον εαυτό της, σε μια πρωτοφανή κίνηση προσφέρει φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για ένα πολύ μεγάλο διάστημα 8,5 μηνών. Ανάλογα τον προορισμό, μπορείτε να πετύχετε καλές διαθεσιμότητες φθηνών θέσεων ακόμη και για την καλοκαιρινή high season.

Οι τιμές παραμένουν στα γνωστά επίπεδα με 60,5 ευρώ για εισιτήριο επιστροφής από/προς Αθήνα και 39 ευρώ για αντίστοιχο ταξίδι από/προς Θεσσαλονίκη (με εξαίρεση την Αθήνα). Δυνατότητα να κάνετε κράτηση έχετε μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2018, όμως καλύτερα να βιαστείτε γιατί όσο καθυστερείτε θα κλείνουν οι «καλές» ημερομηνίες.
(περισσότερα…)

Λονδίνο

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο Γκάτγουϊκ από 52€

Η easyJet άνοιξε τα χαρτιά της, δημοσιεύοντας προσφορές για ταξίδια μέσα στο χειμώνα που διανύουμε μέχρι και την ερχόμενη άνοιξη. Οι τιμές είναι νορμάλ και οι διαθεσιμότητες μέτριες για τους περισσότερους προορισμούς, τίποτα το αξιοσημείωτο θα λέγαμε, όμως με μια φωτεινή εξαίρεση: Οι πτήσεις για Λονδίνο τον Απρίλιο έχουν καλή τιμή και εξίσου καλές διαθεσιμότητες.

Ίσως έχει να κάνει με την πρόσφατη ανακοίνωση της Wizz Air, που μπαίνει «σφήνα» στα δρομολόγια από Αθήνα για Λονδίνο, παρόλο που θα πετάει στο σχετικά άβολο αεροδρόμιο Λούτον, με ακόμα πιο άβολη ώρα επιστροφής (χαράματα). Η easyJet θέλει να διατηρήσει την κυριαρχία της στο συγκεκριμένο δρομολόγιο-φιλέτο και διαθέτει αρκετά αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο Γκάτγουϊκ σε χαμηλές τιμές που ξεκινούν από 52€.

Εννοείται ότι αν μπουν περισσότερα άτομα στην ίδια κράτηση οι τιμές ανά άτομο θα είναι χαμηλότερες, δεδομένου ότι το τέλος διαχείρισης που εφαρμόζεται ανά κράτηση εμφανίζεται μοιρασμένο μέσα στην τιμή των εισιτηρίων.
(περισσότερα…)

Προσφορά Alitalia

Προσφορά για Μιλάνο, Ρώμη & Τελ Αβίβ με βαλίτσα 23 κιλών από 109€

Η Alitalia προσφέρει έκπτωση 20% στην τελική τιμή των εισιτηρίων για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα για Μιλάνο (Λινάτε), Ρώμη (Φιουμιτσίνο) και Τελ Αβίβ (Μπεν Γκουριόν), με ναύλους από Economy Classic και πάνω.

Από την προσφορά εξαιρούνται εντελώς τα φθηνότερα εισιτήρια με ναύλους Economy Light για ταξίδι μόνο με χειραποσκευή, όμως πλέον μοιάζει αρκετά συμφέρουσα η αναβάθμιση σε ναύλους Economy Classic με λίγα ευρώ επιπλέον, οι οποίοι περιλαμβάνουν παραδιδόμενη βαλίτσα μέχρι 23 κιλά και επιλογή θέσης.
(περισσότερα…)

Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για 5 ελληνικά νησιά με 61€

Η Olympic Air προσφέρει φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από/προς Αθήνα για Μύκονο, Νάξο, Σητεία, Μήλο & Σκύρο, με κόστος 61€ για ταξίδι επιστροφής με χειραποσκευή. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 8 Ιανουαρίου μέχρι 29 Μαρτίου 2018 και λήγει πολύ σύντομα, κάντε κράτηση μέχρι 11 Δεκεμβρίου 2017.
(περισσότερα…)

Προσφορά Ryanair

Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις εσωτερικού από 30€

Η χειμερινή περίοδος συνεχίζεται με αρκετές προσφορές για πτήσεις εσωτερικού από τη Ryanair και την Olympic Air. Οι low cost προσφορές της Ryanair αφορούν τις ελάχιστες πτήσεις εσωτερικού που παραμένουν και το χειμώνα, με τιμές που ξεκινούν από 30€ έως 40€ για ταξίδι με επιστροφή. Η Olympic Air με τη σειρά της, προσφέρει φθηνούς ναύλους από 61€ για ταξίδια από Αθήνα προς 9 προορισμούς στην Ελλάδα.
(περισσότερα…)

Προσφορά Volotea

Προσφορά Volotea για Μύκονο & Ηράκλειο από 18€

Η Volotea θα πετάει από Αθήνα για δύο επιπλέον προορισμούς την ερχόμενη θερινή περίοδο, σήμερα ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας βάσης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και την απευθείας αεροπορική σύνδεση με Ηράκλειο και Βερόνα.

Παράλληλα, τρέχει μια νέα προσφορά για πτήσεις από/προς Μύκονο και Ηράκλειο από 18€ (ταξίδι με επιστροφή, μόνο χειραποσκευή). Η προσφορά έχει πολύ καλή διαθεσιμότητα και αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τα τέλη Απριλίου μέχρι και τον Ιούνιο του 2018, κάθε Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη.

Στη σημερινή ανακοίνωση της Volotea αναφέρεται ότι συμπεριλαμβάνεται και η Βερόνα στη συγκεκριμένη προσφορά, όμως οι πτήσεις για Ιταλία ξεκινούν αργότερα και οι φθηνοί ναύλοι αφορούν απειροελάχιστες σκόρπιες ημερομηνίες. Επιπλέον, διαπιστώνουμε ότι η low cost αεροπορική εταιρεία έχει καταργήσει εντελώς τα δρομολόγια για Μυτιλήνη.
(περισσότερα…)

Προσφορά Olympic Air

Αεροπορικά εισιτήρια Olympic Air για 6 προορισμούς εσωτερικού από 60€

Η Olympic Air προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από 60€ για πτήσεις μόνο με χειραποσκευή από Αθήνα προς 6 προορισμούς εσωτερικού. Ταξιδέψτε από 8 Ιανουαρίου μέχρι 29 Μαρτίου 2018 σε Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Κύθηρα. Έχετε περιθώριο να πραγματοποιήσετε κράτηση μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2017, αρκεί βέβαια να μην έχουν εξαντληθεί οι φθηνοί ναύλοι για τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν.
(περισσότερα…)

Προσφορά για Νέα Υόρκη

Πασχαλινή απόδραση στη Νέα Υόρκη με αεροπορικά εισιτήρια από 378€

Η British Airways προσφέρει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων από Αθήνα για Νέα Υόρκη (JFK) με ενδιάμεσο σταθμό στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, σε αρκετά χαμηλή τιμή που ξεκινάει από τα 378€. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια το Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2018, μάλιστα περιλαμβάνει και κάποιες ημερομηνίες γύρω από το Πάσχα. Όπως μπορείτε να δείτε στη δοκιμαστική κράτηση παρακάτω, βρήκαμε φθηνά εισιτήρια για πασχαλινή απόδραση από 3 έως 11 Απριλίου 2018!

Αν θέλετε να ταξιδέψετε άλλη εποχή, η British Airways προσφέρει επιπλέον φθηνά εισιτήρια για ολόκληρο το διάστημα από σήμερα μέχρι και το τέλος Ιουνίου 2018, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 408€.
(περισσότερα…)

Προσφορά Ryanair για Λονδίνο - Στάνστεντ από 44€

Η Ryanair προσφέρει φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Λονδίνο (Στάνστεντ) για τον Ιανουάριο 2018, με κόστος που ξεκινάει από τα 44€ για ταξίδι με επιστροφή, μόνο με χειραποσκευή. Αντίστοιχα, υπάρχουν κάποιες διαθέσιμες θέσεις από Θεσσαλονίκη με ελαφρώς μεγαλύτερο κόστος που ξεκινάει από τα 51€.

Οι ημερομηνίες δεν είναι πάρα πολλές, αφορούν κυρίως τον Ιανουάριο από τα μέσα και έπειτα, μαζί με τις πρώτες 2-3 ημέρες του Φεβρουαρίου. Η διαθεσιμότητα φαίνεται αρκετά καλή, μπορείτε να βρείτε στην ίδια πτήση φθηνά εισιτήρια ακόμη και για παρέα 3-4 ατόμων.
(περισσότερα…)