Περισσότερα άρθρα

Προσφορά για Νέα Υόρκη με επιλογή αεροδρομίου JFK ή EWR από 391€

Η Swiss προσπαθεί να ανταγωνιστεί τις απευθείας πτήσεις της Emirates, με μια άκρως δελεαστική προσφορά για Νέα Υόρκη που αξίζει την προσοχή μας. Καταρχήν, βρίσκουμε φθηνούς ναύλους Swiss από Αθήνα για Νέα Υόρκη με εντυπωσιακή διαθεσιμότητα, για ένα αισθητά μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με την τρέχουσα προσφορά της Emirates, από 27/4/2017 μέχρι 27/6/2017 και από 16/8/2017 μέχρι 10/12/2017.

Η Swiss μας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε μέσω Ζυρίχης σε όποιο αεροδρόμιο μας βολεύει περισσότερο, με επιλογή από τα Τζον Κένεντι (JFK) και Νιούαρκ (EWR), με μικρές έως καθόλου διαφοροποιήσεις στην τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων. Εντέλει, η προσφορά της Swiss είναι φθηνότερη, με κόστος που ξεκινάει από 391€ για πτήση με επιστροφή (περιλαμβάνεται παραδιδόμενη αποσκευή).

Εννοείται ότι η μικρή αυτή διαφορά στην τιμή δεν αποτελεί κίνητρο για να θυσιάσουμε την ευκολία μιας απευθείας πτήσης, ώστε να κερδίσουμε μόλις... 9€ ανά επιβάτη. Όμως η σημαντικά μεγαλύτερη διαθεσιμότητα φθηνών ναύλων και το μεγαλύτερο διάστημα ισχύος της προσφοράς, μας βοηθούν να προσαρμόσουμε καλύτερα το ταξίδι στα μέτρα μας. Κι αυτό μετράει!

Κρατήσεις μέχρι 14 Μαΐου 2017 στην ιστοσελίδα της Swiss ή στην airtickets.gr.

Αεροπορικά εισιτήρια για Βενετία ή Σαντορίνη από 40€

Η Volotea μας ταξιδεύει στη Βενετία και τη Σαντορίνη από Αθήνα, προσφέροντας φθινοπωρινές πτήσεις με κόστος από 40€ για ταξίδι με επιστροφή. Η προσφορά ισχύει για ορισμένες σκόρπιες ημερομηνίες από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου 2017. Καθώς οι φθηνοί ναύλοι δεν είναι αρκετοί, επιβάλλεται να προχωρήσετε άμεσα σε κράτηση πριν προλάβουν να εξαντληθούν.

Κρατήσεις στην ιστοσελίδα της Volotea και στα συμβεβλημένα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Φθηνότερα εισιτήρια για Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Βιέννη & Φρανκφούρτη

Η Aegean προσφέρει φθηνότερους ναύλους για κάποιους προορισμούς στην Ευρώπη που παραδοσιακά διατηρούν υψηλές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων, ανεξαρτήτως εποχής. Από την προσφορά ξεχωρίσαμε 4 προορισμούς για τους οποίους βρήκαμε ικανοποιητική διαθεσιμότητα φθηνών ναύλων σε πτήσεις με επιστροφή, για το διάστημα από 1 Νοεμβρίου μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2017 (με χειραποσκευή):

  • Αθήνα - Άμστερνταμ από 92€
  • Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη από 97€
  • Αθήνα - Βιέννη από 100€
  • Αθήνα - Βαρκελώνη από 102€

Κάντε κράτηση μέχρι την 1η Μαΐου 2017 στην ιστοσελίδα της Aegean.

Προσφορά Emirates για Νέα Υόρκη με απευθείας πτήσεις από 400€

Η Emirates προσφέρει φθηνούς ναύλους για Νέα Υόρκη με απευθείας πτήσεις από Αθήνα, σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 400€ (με επιστροφή). Η προσφορά ισχύει για ταξίδια από Αθήνα προς το αεροδρόμιο Νιούαρκ που εξυπηρετεί τη Νέα Υόρκη, για εξερχόμενες πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Μάιο, το Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2017. Οι πτήσεις επιστροφής θεωρητικά μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλες τις ημερομηνίες, με εξαίρεση τα διαστήματα από 19/8/2017 έως 10/9/2017 και από 2/1/2018 έως 11/1/2018.

Κάντε κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων μέχρι το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στην ιστοσελίδα της Emirates, ή σε οποιοδήποτε ταξιδιωτικό πρακτορείο. Είναι μια αρκετά καλή ευκαιρία για όσους αρέσκονται να ταξιδεύουν off-season: Φθηνά εισιτήρια, απευθείας πτήσεις για μειωμένη ταλαιπωρία, μαζί με την περίφημη περιποίηση της Emirates!

Προσφορά εσωτερικού Olympic Air για ταξίδια μέχρι 11 μήνες αργότερα

Η Olympic Air προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού σε χαμηλότερη τιμή, για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 11 μήνες αργότερα. Παρόλο που παρέχονται 200.000 φθηνοί ναύλοι, επειδή αυτοί κατανέμονται σε πολλά δρομολόγια για ένα μεγάλο διάστημα 10 μηνών, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να εντοπίσετε τους διασκορπισμένους ναύλους προσφοράς και ίσως να μην ταιριάζουν πάντα με τις ημερομηνίες που σας βολεύουν για να ταξιδέψετε.

Η προσφορά αφορά πτήσεις από/προς Αθήνα για Θεσσαλονίκη, Χανιά, Σαντορίνη, Μύκονο, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Καβάλα, Ρόδο, Κω, Σάμο, Μυτιλήνη, Πρέβεζα και Σκιάθο. Από Θεσσαλονίκη συμμετέχουν οι πτήσεις από/προς Χανιά, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Κω, Μυτιλήνη και Σάμο. Το κόστος ξεκινάει από 61€ για ταξίδια από Αθήνα και από 38€ για ταξίδια από Θεσσαλονίκη με επιστροφή (μόνο με χειραποσκευή).

Ψάξτε για φθηνά εισιτήρια από 22 Μαΐου 2017 μέχρι 24 Μαρτίου 2018. Κρατήσεις μέχρι και 26/4/2017 στην ιστοσελίδα της Olympic.

Φθηνές πτήσεις για Σάλτσμπουργκ & Μόναχο από Θεσσαλονίκη

Μεγάλο Σάββατο σήμερα, προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την Ανάσταση, όμως δεν θα αφήσουμε να περάσει απαρατήρητη η προσφορά της Eurowings για Σάλτσμπουργκ και Μόναχο από Θεσσαλονίκη. Οι πτήσεις αφορούν το αμέσως επόμενο διάστημα μέχρι το καλοκαίρι και οι ναύλοι ξεκινούν από 70€ για ταξίδι με επιστροφή. Κρατήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Eurowings ή σε συμβεβλημένα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Η προσφορά της γερμανικής low cost αεροπορικής εταιρείας δεν αφορά μόνο τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, είναι μακράν ο οικονομικότερος τρόπος για να επισκεφτείτε το Σάλτσμπουργκ ακόμη κι αν έχετε σαν αφετηρία σας την Αθήνα, με την προϋπόθεση ότι θα καταφέρετε να βρείτε φθηνά εισιτήρια για το σκέλος Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Η Eurowings συνδέει προορισμούς της Αυστρίας και της Γερμανίας με αρκετά περιφερειακά αεροδρόμια στην Ελλάδα, όπως Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κάρπαθο, Καβάλα, Κω, Καλαμάτα, Μύκονο, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο και Σαντορίνη.

Μεγάλη ευκαιρία για Άγιο Δομήνικο από Βαρκελώνη

Η Iberia έχει φορτώσει στις μηχανές κρατήσεων πάρα πολλά φθηνά εισιτήρια για την Πούντα Κάνα (Άγιος Δομήνικος) από 221€, για πτήση από Βαρκελώνη με επιστροφή. Η τιμή είναι απίθανη, πρόκειται για μια από τις καλύτερες προσφορές που έχουμε συναντήσει για Καραϊβική!

Εισιτήρια θα βρείτε διασκορπισμένα σε διάφορες ημερομηνίες από το Σεπτέμβρη 2017 μέχρι και τον Ιανουάριο 2018.

Προσφορές Volotea

Προσφορά για πτήσεις εσωτερικού & εξωτερικού από 29€ με επιστροφή

Η Volotea απελευθέρωσε σήμερα χιλιάδες ναύλους απλής μετάβασης από 5€ για τους περισσότερους προορισμούς του δικτύου της. Η διάθεση των ναύλων έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σχεδόν αδύνατο κάποιος να αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής με 10€, δηλαδή μπορείτε να βρείτε την πολύ χαμηλή τιμή μόνο για το ένα σκέλος του ταξιδιού σας.

Τα καλά νέα είναι ότι η Volotea προσφέρει επίσης χιλιάδες φθηνούς ναύλους των 15€ και 25€, οι οποίοι μπορούν να ταιριάξουν σχετικά εύκολα με τους προαναφερθέντες πάμφηνους ναύλους και μεταξύ τους, σχηματίζοντας απίθανες ευκαιρίες για ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού από μόλις 30€ ή 40€. Κάντε κράτηση όσο προλαβαίνετε, αυτές οι ευκαιρίες εξαντλούνται εν ριπή οφθαλμού!

Προσφορά εσωτερικού για όλους τους προορισμούς της Olympic Air από 38€

Η Olympic Air προσφέρει για μια ακόμη φορά φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού για ταξίδι με χειραποσκευή, όμως με κάποιες σημαντικές διαφορές (σε σχέση με τις προηγούμενες προσφορές της εταιρείας): Η σημερινή προσφορά αφορά όλους τους προορισμούς εσωτερικού του δικτύου της Olympic Air, δεν συμπεριλαμβάνονται οι δύο μήνες του καλοκαιριού με τη μεγαλύτερη κίνηση, ενώ συμπεριλαμβάνεται ολόκληρη η χειμερινή περίοδος μέχρι και το τέλος του ερχόμενου Μαρτίου!

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές χιλιάδες διαθέσιμοι ναύλοι, με τιμές που ξεκινούν από 38€ για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη και από 60€ για πτήσεις από/προς Αθήνα με επιστροφή. Έχετε περιθώριο για αγορά εισιτηρίων μέχρι τη Δευτέρα 10 Απριλίου, για να ταξιδέψετε από 1/5/2017 έως 30/6/2017 και από 1/9/2017 έως 24/3/2018. Κάντε κράτηση στην ιστοσελίδα της Olympic Air.

Η Ryanair ιδρύει θυγατρική αποκλειστικά για πτήσεις τσάρτερ

Σίγουρα πρόκειται για την πιο «περίεργη» είδηση της ημέρας: Ιδρύεται η Ryanair Sun, μια αεροπορική εταιρεία αποκλειστικά για πτήσεις τσάρτερ με βάση τη Βαρσοβία, η οποία θα επιχειρεί από το καλοκαίρι του 2018 με 5 αεροσκάφη Boeing 737-800.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επίσημα, το όνομα και ο σκοπός της θυγατρικής της Ryanair έγιναν γνωστά μέσα από αγγελίες εύρεσης στελεχών για τη νέα εταιρεία, που εμφανίστηκαν στη σχετική ιστοσελίδα της Ryanair.

Η Ryanair Sun έρχεται να προσφέρει φθηνές πτήσεις τσάρτερ στους Πολωνούς Tour Operators, καθώς και σε ταξιδιωτικά γραφεία που οργανώνουν εκδρομές στην Πολωνία.

Ευκαιρία για φθηνό ταξίδι στις Αζόρες από Μιλάνο

Η TAP προσφέρει πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Μιλάνο για τα νησιά Αζόρες στον Ατλαντικό Ωκεανό, από το αεροδρόμιο Μαλπένσα σε Πόντα Ντελγάδα και Τερσέιρα. Υπάρχουν διαθέσιμες πολλές φθηνές θέσεις από Απρίλιο μέχρι και Νοέμβριο, με κόστος από 169 ευρώ για Μιλάνο - Τερσέιρα και από 175 ευρώ για Μιλάνο - Πόντα Ντελγάδα (πτήσεις με επιστροφή).

Συνδυάστε με μια φθηνή πτήση μέχρι το Μιλάνο και αρπάξτε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στις Αζόρες περίπου στο μισό κόστος ή φθηνότερα. Προσοχή μόνο στις πτήσεις της Ryanair οι οποίες εξυπηρετούν το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, το οποίο βρίσκεται αρκετά μακρυά από το αεροδρόμιο Μαλπένσα.

Low cost εισιτήρια με Scoot

Low Cost προσφορά για Σιγκαπούρη & Αυστραλία από... 239€!

Η Scoot αποδεικνύει ότι μπορεί να ρίξει ακόμα πιο χαμηλά τις τιμές των low cost εισιτηρίων της, προσφέροντας καλοκαιρινές πτήσεις για Σιγκαπούρη και Αυστραλία σε τιμή... Ευρώπης!

Γιατί είναι «κατεβασμένη» η ιστοσελίδα Ryanair.com

Μετά από εξαντλητική ημέρα με προσφορές από 5€ (10€ με επιστροφή) και ανελέητες μάχες με τα πληκτρολόγια, η ιστοσελίδα Ryanair.com έκλεισε προκειμένου να γίνουν προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης που θα διαρκέσουν περίπου 8 ώρες, μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η Ryanair φρόντισε να ενημερώσει έγκαιρα όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν τις επόμενες ώρες, προκειμένου να κάνουν online check-in πριν κλείσει το site.

Όσοι θέλετε απλά να δείτε μήπως «ξέπεσε» κανένας φθηνός ναύλος, κάντε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί. Το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ η προσφορά των 5€ υποτίθεται θα διαρκούσε μέχρι τις 20:00 το βράδυ, μπορέσαμε να εντοπίσουμε μερικούς ναύλους των 5€ και αργότερα, μέχρι το οριστικό «κατέβασμα» της ιστοσελίδας.

Εκπληκτική προσφορά Ryanair για Σόφια, Μάλτα, Μύκονο & Ρόδο από 10€

Η Ryanair προσφέρει πάμφθηνα αεροπορικά εισιτήρια για Σόφια και Μάλτα από 10€ με επιστροφή! Επίσης προσφέρει εισιτήρια εσωτερικού για Μύκονο και Ρόδο από 13€! Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα, για να προλάβετε αυτή τη σπουδαία προσφορά πρέπει να κάνετε άμεσα κράτηση στην ιστοσελίδα της Ryanair. Επίσημα, η προσφορά λήγει σήμερα στις 8 το βράδυ.

Περίοδος ταξιδιού είναι ο Απρίλιος και ο Μάιος. Για τη Σόφια θα βρείτε πολλά φθηνά εισιτήρια απλής μετάβασης από 5€ για τον Μάιο, ενώ για τους υπόλοιπους προορισμούς υπάρχουν περιορισμένες θέσεις για τον Απρίλιο (προς το τέλος) και λίγες για το Μάιο. Είναι μια από τις σπάνιες φορές που η Ryanair βάζει τόσο φθηνούς ναύλους να ισχύουν για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, τέτοιες προσφορές συνήθως αφορούσαν μεσοβδόμαδα. Μη χάσετε αυτή την εκπληκτική ευκαιρία!

Προσφορά Olympic Air για Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα και Σητεία

Η νέα προσφορά εσωτερικού της Olympic Air μας ταξιδεύει σε Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα και Σητεία από/προς Αθήνα με κόστος αεροπορικών εισιτηρίων επιστροφής από 61€. Για τους βορειοελλαδίτες φίλους μας υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη για Χανιά, Ηράκλειο και Καλαμάτα από 38€. Η προσφορά αφορά ταξίδια με χειραποσκευή έως 8 κιλά που θα πραγματοποιηθούν από 1 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου 2017.

Αν κινηθείτε έγκαιρα, μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια ακόμη και για τον Αύγουστο! Κρατήσεις στις ιστοσελίδες των Aegean η Olympic Air.

Προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων Ryanair για Σόφια από 28€

Η Ryanair προσφέρει φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Σόφια, με κόστος που ξεκινάει από 28€ για ταξίδι από Αθήνα με επιστροφή. Υπάρχουν διαθέσιμα αρκετά αεροπορικά εισιτήρια με ναύλους προσφοράς για Μάιο και Ιούνιο 2017. Υπάρχουν ελάχιστα και για τον Απρίλιο, αν τα προλάβετε. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα, ή μέχρι να εξαντληθούν οι φθηνές θέσεις.

Ryanair: Απευθείας πτήσεις από Αθήνα για 4 προορισμούς στην Πολωνία

Οι σχεδιασμοί της Ryanair φέρνουν την Αθήνα πιο κοντά στην Πολωνία! Εκτός από το υπάρχον δρομολόγιο προς Βαρσοβία (Μόντλιν), από τον ερχόμενο Οκτώβριο (προς το τέλος) μπαίνουν στο παιχνίδι 3 επιπλέον δρομολόγια προς Κρακοβία, Πόζναν και Κατόβιτσε, με 2 πτήσεις ανά εβδομάδα.

Μόλις ενημερωθούν οι μηχανές κρατήσεων με τα νέα δρομολόγια, η Ryanair ανακοίνωσε ότι θα απελευθερώσει ναύλους απλής μετάβασης από 25€ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2017. Η ανακοίνωση της ιρλανδικής low cost εταιρείας αναφέρεται συγκεκριμένα στην τελευταία προσθήκη (Πόζναν), όμως είναι αρκετά πιθανό να δούμε φθηνούς ναύλους και για τους υπόλοιπους προορισμούς.

Προσφορά Aegean για 7 προορισμούς στην Ιταλία

Η Aegean προσφέρει φθηνότερους ναύλους για απευθείας πτήσεις από/προς Ιταλία, για ολόκληρη σχεδόν τη θερινή περίοδο από 1 Μαΐου έως και 28 Οκτωβρίου 2017. Η προσφορά αφορά ταξίδια με χειραποσκευή από Αθήνα προς Ρώμη, Μιλάνο, Βενετία, Πίζα, Κατάνια, Νάπολη και Μπάρι. Επίσης διατίθενται ναύλοι προσφοράς από Καλαμάτα προς Μιλάνο.

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων κυμαίνονται από περίπου 90€ έως 105€. Φυσικά δεν είναι οι χαμηλότερες που έχουμε δει ποτέ για τους συγκεκριμένους προορισμούς, όμως αφορούν μια περίοδο με υψηλή τουριστική κίνηση, ενώ υπάρχει καλή διαθεσιμότητα φθηνών θέσεων ακόμη και για τη high season Ιουλίου και Αυγούστου.

Κρατήσεις μέχρι 20 Μαρτίου 2017 στην ιστοσελίδα της Aegean, ή στο αγαπημένο σας ταξιδιωτικό γραφείο.

Προσφορές Swiss

Αεροπορικά εισιτήρια Swiss για Ζυρίχη από 95€

Η νέα προσφορά της Swiss μας ταξιδεύει στη Ζυρίχη με κόστος αεροπορικών εισιτηρίων από 95€. Ο φθηνός ναύλος Swiss Light αφορά ταξίδι με χειραποσκευή, χωρίς να λείπει το πλούσιο service της Swiss, με highlight το διάσημο ελβετικό σοκολατάκι! Με περίπου 40€ επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε ναύλους τους Classic, οι οποίοι περιλαμβάνουν παραδιδόμενη αποσκευή, δωρεάν επιλογή θέσης και δυνατότητα αλλαγής ημερομηνιών ταξιδιού.

Υπάρχουν διαθέσιμα φθηνά εισιτήρια για πολλές ημερομηνίες, κυρίως για Μάρτιο (προς το τέλος του μήνα), για ολόκληρο το Μάιο και για το χειμώνα 2017-2018. Για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο η διαθεσιμότητα μειώνεται αισθητά και είναι λιγότερο πιθανό να βρείτε ναύλους προσφοράς και για τα δύο σκέλη του ταξιδιού σας.

Το καλό με την Swiss είναι ότι μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα στις 06:30 και επιστροφή από Ζυρίχη το βράδυ στις 21:05, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ημέρες των διακοπών σας.