Ταξιδιωτικά πακέτα

Ισλανδία από 505€/άτομο με αεροπορικά για Ρέικιαβικ & 5 βράδια σε ξενοδοχείο 4*

Η Lufthansa προσφέρει κάποιες φθηνές πτήσεις από Αθήνα για Ρέικιαβικ, με κόστος που ξεκινάει από 238 ευρώ. Σε συνδυασμό με φθηνό ξενοδοχείο 4*, φτιάχνουμε ένα τέλειο ταξιδιωτικό πακέτο για την καρδιά της Ισλανδίας από 505€/άτομο!

Προσφορά για Βαρσοβία

Βαρσοβία: DIY πακέτο με αεροπορικά και 3 δ/ν σε ξενοδοχείο 3* από 133€/άτομο

Στην αναζήτηση για ένα πολύ φθηνό City Break, συνδυάσαμε τις πολύ φθηνές πτήσεις της Ryanair, μαζί με το χαμηλό κόστος ζωής της Βαρσοβίας. Αποτέλεσμα, ένα τετραήμερο DIY* πακέτο (3 διανυκτερεύσεων) με κόστος από 133€/άτομο. Στην ουσία κοστίζει λίγο παραπάνω, καθώς το πακέτο μας δεν περιλαμβάνει κανένα γεύμα.

Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη: DIY πακέτο με αεροπορικά & 3 δ/ν σε ξενοδοχείο 3* από 183€/άτομο

Η νέα προσφορά της Turkish Airlines για Κωνσταντινούπολη μας ανοίγει το δρόμο για να φτιάξουμε τα δικά μας DIY* πακέτα διακοπών για την κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη της Τουρκίας. Επιλέξαμε ενδεικτικά ένα τετραήμερο (3 διανυκτερεύσεις) προς το τέλος Οκτωβρίου, εσείς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πακέτο διακοπών μέσα στα πλαίσια της προσφοράς, από 1 Οκτωβρίου 2015 έως 20 Μαρτίου 2016.
(περισσότερα…)

Προσφορά για Νάπολη

Νάπολη: Πακέτο με αεροπορικά εισιτήρια & 3 ή 4 διανυκτερεύσεις - GROUPON

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ατλαντίς σε συνεργασία με τη GROUPON, σας προσφέρουν πακέτο αεροπορικών εισιτηρίων από Αθήνα για Νάπολη σε συνδυασμό με 3 η 4 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό.

Λονδίνο

Λονδίνο: Πακέτο για αεροπορικά & 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό - GROUPON

Η GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ατλαντίς σας προσφέρουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο Λονδίνο, την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, με κόστος που ξεκινάει από 229 ευρώ κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
(περισσότερα…)

Παρίσι

Παρίσι: Αεροπορικά & 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό - GROUPON

Η GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ατλαντίς σας προσφέρουν ένα ρομαντικό 4ήμερο στο Παρίσι. Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό και εύκολη πρόσβαση με το μετρό σε όλα τα αξιοθέατα της «Πόλης του Φωτός».
(περισσότερα…)

Προσφορά για Μιλάνο

Μιλάνο: Αεροπορικά και 3 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό - GROUPON

Η GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Ατλαντίς» προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια για ένα τετραήμερο στην πρωτεύουσα της μόδας, το Μιλάνο. Η προσφορά αφορά διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχεία 3* και αεροπορικά εισιτήρια με Ryanair, easyJet, Alitalia ή Aegean.
(περισσότερα…)

Προσφορές για Ρώμη

Ρώμη: 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό & αεροπορικά - GROUPON

Η GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ατλαντίς σας ταξιδεύουν στη Ρώμη, προσφέροντας διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωϊνό,. Η τιμή ξεκινάει από 99€ ή 119€ ή 149€ ανάλογα με την περίοδο, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 108,96€ ανά άτομο.
(περισσότερα…)

Αγία Σοφία, Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη: 3 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό και αεροπορικά - GROUPON

Η GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Ατλαντίς» προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια για ένα τετραήμερο στην Κωνσταντινούπολη, που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια και 3 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωϊνό.
(περισσότερα…)

Προσφορά για Ρώμη

Ρώμη: 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και αεροπορικά

Το Deals365 σε συνδυασμό με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Aerotickets.gr προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια για ένα μοναδικό 3ήμερο στη Ρώμη. Η προσφορά περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο 4* ξενοδοχείο «Hotel Panama Garden» και αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή για την Οικονομική θέση της Alitalia.

Το κουπόνι κόστους 239€ ισχύει για διαμονή 1 ατόμου σε δίκλινο δωμάτιο. Η τιμή έχει υπολογιστεί για αναχωρήσεις από Αθήνα, όμως υπάρχει δυνατότητα για αλλαγή αεροδρομίου αναχώρησης με πρόσθετη επιβάρυνση. Αντίστοιχα, με 40€ επιπλέον (πληρωτέα στο ταξιδιωτικό πρακτορείο) μπορείτε να παρατείνετε το ταξίδι σας κατά μία ημέρα.
(περισσότερα…)

Βενετία

Βενετία: 3 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό και αεροπορικά εισιτήρια - GROUPON

Η GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Ατλαντίς» προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια για ολιγοήμερες διακοπές στη Βενετία. Το πακέτο περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων και αεροπορικά εισιτήρια.
(περισσότερα…)