Φθηνά εισιτήρια – Προσφορές

Προσφορά Alitalia

Προσφορά για Μιλάνο, Ρώμη & Τελ Αβίβ με βαλίτσα 23 κιλών από 109€

Η Alitalia προσφέρει έκπτωση 20% στην τελική τιμή των εισιτηρίων για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα για Μιλάνο (Λινάτε), Ρώμη (Φιουμιτσίνο) και Τελ Αβίβ (Μπεν Γκουριόν), με ναύλους από Economy Classic και πάνω.

Από την προσφορά εξαιρούνται εντελώς τα φθηνότερα εισιτήρια με ναύλους Economy Light για ταξίδι μόνο με χειραποσκευή, όμως πλέον μοιάζει αρκετά συμφέρουσα η αναβάθμιση σε ναύλους Economy Classic με λίγα ευρώ επιπλέον, οι οποίοι περιλαμβάνουν παραδιδόμενη βαλίτσα μέχρι 23 κιλά και επιλογή θέσης.
(περισσότερα…)

Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για 5 ελληνικά νησιά με 61€

Η Olympic Air προσφέρει φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από/προς Αθήνα για Μύκονο, Νάξο, Σητεία, Μήλο & Σκύρο, με κόστος 61€ για ταξίδι επιστροφής με χειραποσκευή. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 8 Ιανουαρίου μέχρι 29 Μαρτίου 2018 και λήγει πολύ σύντομα, κάντε κράτηση μέχρι 11 Δεκεμβρίου 2017.
(περισσότερα…)

Προσφορά Ryanair

Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις εσωτερικού από 30€

Η χειμερινή περίοδος συνεχίζεται με αρκετές προσφορές για πτήσεις εσωτερικού από τη Ryanair και την Olympic Air. Οι low cost προσφορές της Ryanair αφορούν τις ελάχιστες πτήσεις εσωτερικού που παραμένουν και το χειμώνα, με τιμές που ξεκινούν από 30€ έως 40€ για ταξίδι με επιστροφή. Η Olympic Air με τη σειρά της, προσφέρει φθηνούς ναύλους από 61€ για ταξίδια από Αθήνα προς 9 προορισμούς στην Ελλάδα.
(περισσότερα…)

Προσφορά Volotea

Προσφορά Volotea για Μύκονο & Ηράκλειο από 18€

Η Volotea θα πετάει από Αθήνα για δύο επιπλέον προορισμούς την ερχόμενη θερινή περίοδο, σήμερα ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας βάσης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και την απευθείας αεροπορική σύνδεση με Ηράκλειο και Βερόνα.

Παράλληλα, τρέχει μια νέα προσφορά για πτήσεις από/προς Μύκονο και Ηράκλειο από 18€ (ταξίδι με επιστροφή, μόνο χειραποσκευή). Η προσφορά έχει πολύ καλή διαθεσιμότητα και αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τα τέλη Απριλίου μέχρι και τον Ιούνιο του 2018, κάθε Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη.

Στη σημερινή ανακοίνωση της Volotea αναφέρεται ότι συμπεριλαμβάνεται και η Βερόνα στη συγκεκριμένη προσφορά, όμως οι πτήσεις για Ιταλία ξεκινούν αργότερα και οι φθηνοί ναύλοι αφορούν απειροελάχιστες σκόρπιες ημερομηνίες. Επιπλέον, διαπιστώνουμε ότι η low cost αεροπορική εταιρεία έχει καταργήσει εντελώς τα δρομολόγια για Μυτιλήνη.
(περισσότερα…)

Προσφορά Olympic Air

Αεροπορικά εισιτήρια Olympic Air για 6 προορισμούς εσωτερικού από 60€

Η Olympic Air προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από 60€ για πτήσεις μόνο με χειραποσκευή από Αθήνα προς 6 προορισμούς εσωτερικού. Ταξιδέψτε από 8 Ιανουαρίου μέχρι 29 Μαρτίου 2018 σε Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Κύθηρα. Έχετε περιθώριο να πραγματοποιήσετε κράτηση μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2017, αρκεί βέβαια να μην έχουν εξαντληθεί οι φθηνοί ναύλοι για τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν.
(περισσότερα…)

Προσφορά για Νέα Υόρκη

Πασχαλινή απόδραση στη Νέα Υόρκη με αεροπορικά εισιτήρια από 378€

Η British Airways προσφέρει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων από Αθήνα για Νέα Υόρκη (JFK) με ενδιάμεσο σταθμό στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, σε αρκετά χαμηλή τιμή που ξεκινάει από τα 378€. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια το Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2018, μάλιστα περιλαμβάνει και κάποιες ημερομηνίες γύρω από το Πάσχα. Όπως μπορείτε να δείτε στη δοκιμαστική κράτηση παρακάτω, βρήκαμε φθηνά εισιτήρια για πασχαλινή απόδραση από 3 έως 11 Απριλίου 2018!

Αν θέλετε να ταξιδέψετε άλλη εποχή, η British Airways προσφέρει επιπλέον φθηνά εισιτήρια για ολόκληρο το διάστημα από σήμερα μέχρι και το τέλος Ιουνίου 2018, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 408€.
(περισσότερα…)

Προσφορά Ryanair για Λονδίνο - Στάνστεντ από 44€

Η Ryanair προσφέρει φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Λονδίνο (Στάνστεντ) για τον Ιανουάριο 2018, με κόστος που ξεκινάει από τα 44€ για ταξίδι με επιστροφή, μόνο με χειραποσκευή. Αντίστοιχα, υπάρχουν κάποιες διαθέσιμες θέσεις από Θεσσαλονίκη με ελαφρώς μεγαλύτερο κόστος που ξεκινάει από τα 51€.

Οι ημερομηνίες δεν είναι πάρα πολλές, αφορούν κυρίως τον Ιανουάριο από τα μέσα και έπειτα, μαζί με τις πρώτες 2-3 ημέρες του Φεβρουαρίου. Η διαθεσιμότητα φαίνεται αρκετά καλή, μπορείτε να βρείτε στην ίδια πτήση φθηνά εισιτήρια ακόμη και για παρέα 3-4 ατόμων.
(περισσότερα…)

Ταξίδι με Singapore Airlines

Προσφορές για Νέο Δελχί & Σιγκαπούρη από 375€

Σήμερα αλιεύσαμε δύο σπέσιαλ προσφορές για ταξίδια με βραβευμένες αεροπορικές εταιρείες: 1) Πετάξτε άνετα για Νέο Δελχί με την Emirates, πληρώνοντας μόλις 375€ για αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα με επιστροφή. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται βαλίτσα μέχρι 30 κιλά και χειραποσκευή. Κρατήσεις μέχρι το τέλος του μήνα για ταξίδια από 4 Νοεμβρίου 2017 μέχρι 30 Ιουνίου 2018.

2) Η Singapore Airlines μας προσφέρει μια ακόμη εξαιρετική πρόταση για Ασία, ταξίδι από Αθήνα για Σιγκαπούρη με κόστος 471€. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη. Επειδή η Singapore δεν έρχεται στην Αθήνα, το σκέλος Αθήνα - Κωνσταντινούπολη αναλαμβάνει να εκτελέσει η Olympic Air. Μπορείτε να μεταφέρετε αποσκευές μέχρι 30 κιλά, με μέγιστο επιτρεπόμενο όριο ανά βαλίτσα τα 23 κιλά.

Η προσφορά για Σιγκαπούρη ισχύει για ταξίδια μέχρι 11 Απριλίου 2018, αν ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε στις διακοπές του Πάσχα, οριακά προλαβαίνετε να κλείσετε στις διαθέσιμες ημερομηνίες.
(περισσότερα…)

Ryanair

Αεροπορικές προσφορές για Σόφια και ελληνικά νησιά από 20€

Η Ryanair ξαναχτύπησε με χαμηλότερες τιμές για τον Ιανουάριο, οι οποίες επηρεάζουν αρκετούς προορισμούς. Σε δύο συγκεκριμένους προορισμούς βλέπουμε ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε σχεδόν τζάμπα! Τα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Σόφια ή Ρόδο κοστίζουν μόλις 20 ευρώ (με επιστροφή) για ταξίδια Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη, ενώ αν επιλέξετε κάποια άλλη ημέρα το κόστος αυξάνεται μόλις κατά 6€.

Το αντίπαλο δέος των πτήσεων εσωτερικού, η Olympic Air, δημοσίευσε μια προσφορά για Χανιά, Κέρκυρα και Κω. Από Αθήνα εκτελούνται πτήσεις και στα τρία νησιά με κόστος 61€, ενώ από Θεσσαλονίκη εκτελούνται πτήσεις για Χανιά με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από 39€.
(περισσότερα…)

Πάμφθηνα αεροπορικά εισιτήρια για Ρόδο από 10€ με Ryanair

Η Ryanair προσφέρει πάμφθηνα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Ρόδο με κόστος σχεδόν εξευτελιστικό, μικρότερο από το λεωφορείο ή το μετρό που θα σας πάει στο αεροδρόμιο! Η προσφορά αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο 2017 κάθε Τρίτη και Τετάρτη, με κόστος εισιτηρίων απλής μετάβασης 5€, δηλαδή συνολικά 10€ για ταξίδι με επιστροφή.
(περισσότερα…)

Προσφορά για Νέα Υόρκη

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Νέα Υόρκη (JFK) από 372€

Η Swiss προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις από Αθήνα προς Νέα Υόρκη με ανταπόκριση στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, που θα πραγματοποιηθούν μέσα στους επόμενους 8,5 μήνες.

Τα καλά νέα, στην προσφορά περιλαμβάνεται κανονικά ολόκληρη η περίοδος του Πάσχα 2018! Αντίθετα, δεν περιλαμβάνονται καθόλου οι χειμερινές διακοπές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Προσοχή, μην καθυστερήσετε να κάνετε κράτηση γιατί η προσφορά λήγει αύριο το βράδυ.
(περισσότερα…)

Προσφορές εσωτερικού για Χανιά, Κέρκυρα & Κω με Olympic Air

Η Olympic Air προσφέρει φθηνούς ναύλους εσωτερικού για ταξίδια από Αθήνα προς Χανιά, Κέρκυρα και Κω. Στην ίδια προσφορά συμμετέχει και το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Χανιά, για το οποίο όμως βρήκαμε ελάχιστες φθηνές θέσεις.

Η προσφορά αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 1 Νοεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017. Κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι 10 Οκτωβρίου 2017.
(περισσότερα…)

UIA

Αεροπορικά εισιτήρια για Κίεβο - Μπορισπόλ από 66€

Η Ukraine International Airlines (UIA) προσφέρει ένα νέο ναύλο που τον ονομάζει «low cost», με τον οποίο μπορείτε να ταξιδέψετε από την Αθήνα στο Κίεβο (αεροδρόμιο Μπορισπόλ) με φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, αρκεί να κάνετε την κράτηση αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Ο νέος ναύλος της UIA περιλαμβάνει μόνο χειραποσκευή και διατίθεται σε δύο εκδοχές: Για κρατήσεις 8 μήνες νωρίτερα οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων με επιστροφή ξεκινούν από 84€ (ισχύει από τον Ιούνιο 2018 και έπειτα), ενώ για κρατήσεις 10 μήνες νωρίτερα οι τιμές ξεκινούν από 66€ (ισχύει από τον Αύγουστο 2018 και έπειτα).

Είναι εξαιρετική ευκαιρία να κανονίσουμε ένα καλοκαιρινό ταξιδάκι στο Κίεβο, δύσκολα θα ξαναδούμε αντίστοιχη τιμή για τον Αύγουστο. Επιπροσθέτως, η UIA προσφέρει πτήσεις εσωτερικού από Κίεβο για όλη την Ουκρανία, με τιμές που ξεκινούν από 18€ (με επιστροφή) αν πραγματοποιήσετε την κράτηση 10 μήνες νωρίτερα!
(περισσότερα…)

Προσφορές Ryanair

Φθινοπωρινές προσφορές για αεροπορικά ταξίδια από 20€

Μαζί με το φθινόπωρο ήρθαν και οι προσφορές για φθηνά ταξίδια. Η Ryanair μετά το φιάσκο με τις χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων αποφάσισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να εκδώσει φθηνά εισιτήρια για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με τιμές που ξεκινούν από 20€ για πτήση με επιστροφή. Βέβαια, στις περισσότερες περιπτώσεις οι συγκεκριμένες προσφορές αφορούν μεσοβδόμαδα ταξίδια (Τρίτες, Τετάρτες, Πέμπτες) αλλά δεν παύουν να είναι αρκετά δελεαστικές για τους περισσότερους από εμάς.

Επιπλέον, η Olympic Air δημοσίευσε μια νέα προσφορά εσωτερικού για ολόκληρη τη χειμερινή περίοδο, η οποία μας εξέπληξε ευχάριστα καθώς για κάποιους προορισμούς (πχ Αθήνα - Κεφαλονιά) φαίνεται να ισχύει κανονικά μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων. Εννοείται ότι αυτές οι ημερομηνίες θα εξαντληθούν εν ριπή οφθαλμού, οπότε πρέπει να κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε τις Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις σας!
(περισσότερα…)

Προσφορά Alitalia

Προσφορές Alitalia για Ιταλία από 90€

Η Alitalia προσφέρει φθηνότερους ναύλους για ταξίδια στην Ιταλία από τον ερχόμενο Οκτώβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο 2018, με χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά. Βλέπουμε ότι οι τιμές της Alitalia διατηρούνται σε αρκετά υψηλά επίπεδα ακόμη και στις προσφορές, παρόλο που τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια γενική πτωτική τάση στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων λόγω των φθηνών καυσίμων.

Σε κάθε περίπτωση είναι οι χαμηλότερες τιμές που μπορείτε να βρείτε για τα «καλά» αεροδρόμια της Ρώμης και του Μιλάνου, ενώ αν κάποιος θέλει να κάνει οικονομία υπάρχει πάντα η επιλογή να ταξιδέψει με Ryanair στα περιφερειακά αεροδρόμια Τσιαμπίνο και Μπέργκαμο.

Ένας άλλος προορισμός που αξίζει τον κόπο είναι η Βενετία. Στα 119 ευρώ με επιστροφή, τα εισιτήρια είναι αρκετά φθηνότερα από την Aegean, ακόμη και από τη low cost Volotea που έχει μπει δυνατά στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Με τη διαφορά ότι πρόκειται για πτήση με ανταπόκριση, που συνεπάγεται περισσότερη ταλαιπωρία για τους επιβάτες. Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν διαθέσιμοι αρκετοί επιπλέον προορισμοί στην Ιταλία με συμπαθητικές τιμές από 130€ έως 170€.
(περισσότερα…)

Προσφορές easyJet

Προσφορά easyJet για Γερμανία & Ηνωμένο Βασίλειο από 52€

Η easyJet προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού προς Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο που διατηρούνται και το χειμώνα. Αυτή τη φορά θα βρείτε καλές τιμές ακόμη και για το Εδιμβούργο, που συνήθως τιμολογείται αρκετά ακριβότερα από τους υπόλοιπους προορισμούς λόγω έλλειψης low cost ανταγωνισμού.

Η προσφορά αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τον ερχόμενο Νοέμβριο μέχρι και το Μάρτιο του 2018. Πολύ μεγάλη διαθεσιμότητα φθηνών ναύλων παρατηρείται τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δυσκολευτείτε πολύ να βρείτε εισιτήρια και σε άλλες ημερομηνίες.

Δείτε παρακάτω τις ευκαιρίες που εντοπίσαμε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν ταξίδι για ένα μόνο επιβάτη, με περισσότερους επιβάτες στην ίδια κράτηση οι τιμές μειώνονται σημαντικά. Αυτό συμβαίνει γιατί η easyJet χρεώνει 20€ ανά κράτηση σαν «τέλος διαχείρισης», το οποίο εξαρχής μοιράζεται αναλογικά στα εισιτήρια όλων των επιβατών.

Κάντε ταυτόχρονη κράτηση για εσάς και την παρέα σας και θα δείτε τις τιμές των εισιτηρίων να παίρνουν την κατηφόρα!
(περισσότερα…)

Sky Express: Νέες προσφορές για πτήσεις εσωτερικού από 48€

Η Sky Express διαθέτει αεροπορικά εισιτήρια από 48€ (με επιστροφή) για επιπλέον προορισμούς εσωτερικού από Αθήνα. Εκτός από τη Σύρο που είχαμε δει στην προχθεσινή προσφορά, τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση στην ίδια τιμή για ακόμη 7 ελληνικά νησιά του Αιγαίου.
(περισσότερα…)

Αεροπορικά εισιτήρια για Δελχί από 384€ με Qatar

Η Qatar προσφέρει οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Ινδία με κόστος που ξεκινάει από 384€, για πτήση με χειραποσκευή και παραδιδόμενη αποσκευή μέχρι 30 κιλά. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι και την αυριανή μέρα, ενώ οι πτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 15 Ιουνίου 2018. Πάντα με τη γνωστή ποιότητα της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο (διάκριση Skytrax για το 2017).
(περισσότερα…)

Sky Express

Προσφορές εσωτερικού από 48€ με παραδιδόμενη αποσκευή

Οι περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες Ellinair και Sky Express προσφέρουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις εσωτερικού από/προς Αθήνα με παραδιδόμενη αποσκευή και χειραποσκευή, σε τιμές αντίστοιχες με τις προσφορές της Aegean για ταξίδι μόνο με χειραποσκευή.

Η Ellinair είναι αρκετά large στο θέμα των αποσκευών, επιτρέπει να ταξιδέψετε με βαλίτσα 20 κιλών, με επιπλέον 10 κιλά περιθώριο σε φοιτητές και στρατεύσιμους ή στην περίπτωση που ταξιδεύετε με βρέφος. Η χειραποσκευή στις πτήσεις της Ellinair μπορεί να είναι μέχρι 5 ή 8 κιλά, ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους.

Από την άλλη, η Sky Express επιτρέπει τη μεταφορά βαλίτσας μέχρι 13 κιλά στο βασικό ναύλο «Just Fly», ενώ η χειραποσκευή δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 3 κιλά.

Δείτε παρακάτω για ποιους προορισμούς εσωτερικού μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο 2017 με κάποια από τις 2 ελληνικές αεροπορικές εταιρείες:
(περισσότερα…)