Χανιά: Απογείωση με θέα από το πιλοτήριο ενός Airbus A320

Χανιά, Ενετικό Λιμάνι
Χανιά, Ενετικό Λιμάνι - Φωτ: chaniacruises.gr

Ένα Airbus A320 έχει πάρει άδεια για απογείωση από το διεθνές αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης». Είναι Αύγουστος, ο καιρός εξαιρετικός και η μέρα ηλιόλουστη, όλα προμηνύουν ότι θα ακολουθήσει ένα ευχάριστο ταξίδι.

Το αεροπλάνο επιταχύνει στο διάδρομο 29 και απογειώνεται, αποκαλύπτοντας προοδευτικά τη χερσόνησο του Ακρωτηρίου με το χαρακτηριστικό της ανάγλυφο, ένα από τα ομορφότερα τοπία της Κρήτης. Απολαύστε το βίντεο:

4 Σχόλια

 • To βίντεο πολύ ωραίο αλλα το αεροπλάνο φαινόταν να είχε τα μαύρα του τα χάλια.

  Ξεθωριασμένο ταμπλο και η μύτη του ήταν μέσα στα χτυπήματα...

  όλα έτσι είναι???

  • Η φυσιολογική φθορά του κόκπιτ που συναντάται σε όλα τα αεροπλάνα κάποιας ηλικίας, δεν έχει σχέση με το αν είναι καλοσυντηρημένα και ασφαλή να πετάξουν.

   • Mα δεν μίλησε κανείς για την ασφάλεια του αεροπλάνου αλλά για την αδικαιολόγητη φθορά των πλαστικών του.

    Δε ξέρω βέβαια πόση διαφορά μπορεί να έχουν, που δεν πιστεύω να έχουν αλλά πρέπει να είναι πολύ παλιό το αεροπλάνο μιας και σε αυτοκίνητο 20ετίας αυτό δεν συμβαίνει..

    • Σίγουρα δεν είναι καινούριο το αεροπλάνο, όπως και τα περισσότερα αεροπλάνα που πετάνε εκεί έξω, κουβαλάει αρκετά χρονάκια στην πλάτη του. Όμως δε μπορούμε να το συγκρίνουμε με αυτοκίνητο. Το αεροπλάνο βρίσκεται πάνω από τα σύννεφα και πιο κοντά στον ήλιο επί αρκετές ώρες κάθε μέρα, ενώ σπάνια μπαίνει κάτω από υπόστεγο. Λογικό είναι τα πλαστικά του να φθείρονται πολύ πιο γρήγορα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *