Προσγείωση Boeing 737 που κόβει την ανάσα

Προσγείωση που κόβει την ανάσα
Φωτ: Δημήτρης Γρηγορίου

Παρακολουθήστε μια προσγείωση Boeing 737 που κόβει την ανάσα! Το αεροσκάφος της Air Italy (συγχωνεύτηκε με τη Meridiana fly) πετάει τόσο χαμηλά, που σχεδόν αγγίζει τον πολύ χαμηλό φράχτη του αεροδρομίου την ώρα που προσγειώνεται.

Εκτός από τη βασική λήψη του Δημήτρη Γρηγορίου, στο βίντεο έχει συρραφεί και μια δεύτερη λήψη της ίδιας προσγείωσης. Το αεροπλάνο πέρασε ακριβώς πάνω από τον Roger Garner στο χαμηλότερο σημείο της πτήσης του, πρέπει να ήταν μια αρκετά τρομακτική εμπειρία.

Στο βίντεο αποτυπώνεται πολύ καθαρά ότι το σημείο που πάτησαν οι ρόδες στο διάδρομο ήταν πριν από το προκαθορισμένο όριο (κατώφλι). Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ήταν η πιο χαμηλή προσγείωση που έχουν δει ποτέ στη Σκιάθο.

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου είναι γνωστό και ως το δεύτερο Σεντ Μάρτιν, λόγω της μεγάλης ομοιότητας που παρουσιάζει με το αεροδρόμιο «Πριγκίπισσα Τζουλιάνα» στο νησί Σεντ Μάρτιν της Καραϊβικής.

Και στα δύο αεροδρόμια ο διάδρομος ξεκινάει από την παραλία, προσφέροντας μοναδική θέα προσγειώσεων και απογειώσεων στους φίλους της αεροπορίας.

Απολαύστε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *