Προσφορές Alitalia για Ιταλία από 90€

Προσφορά Alitalia
Φωτ: N. Verzellenberg

Η Alitalia προσφέρει φθηνότερους ναύλους για ταξίδια στην Ιταλία από τον ερχόμενο Οκτώβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο 2018, με χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά. Βλέπουμε ότι οι τιμές της Alitalia διατηρούνται σε αρκετά υψηλά επίπεδα ακόμη και στις προσφορές, παρόλο που τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια γενική πτωτική τάση στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων λόγω των φθηνών καυσίμων.

Σε κάθε περίπτωση είναι οι χαμηλότερες τιμές που μπορείτε να βρείτε για τα «καλά» αεροδρόμια της Ρώμης και του Μιλάνου, ενώ αν κάποιος θέλει να κάνει οικονομία υπάρχει πάντα η επιλογή να ταξιδέψει με Ryanair στα περιφερειακά αεροδρόμια Τσιαμπίνο και Μπέργκαμο.

Ένας άλλος προορισμός που αξίζει τον κόπο είναι η Βενετία. Στα 119 ευρώ με επιστροφή, τα εισιτήρια είναι αρκετά φθηνότερα από την Aegean, ακόμη και από τη low cost Volotea που έχει μπει δυνατά στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Με τη διαφορά ότι πρόκειται για πτήση με ανταπόκριση, που συνεπάγεται περισσότερη ταλαιπωρία για τους επιβάτες. Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν διαθέσιμοι αρκετοί επιπλέον προορισμοί στην Ιταλία με συμπαθητικές τιμές από 130€ έως 170€.

Πτήσεις από Αθήνα με επιστροφή

➤ Μόνο χειραποσκευή
  • Ρώμη Φιουμιτσίνο από 90€ με απευθείας πτήση
  • Μιλάνο Μαλπένσα από 109€ με ανταπόκριση μέσω Ρώμης
  • Βενετία από 119€ με ανταπόκριση μέσω Ρώμης

Κάντε κράτηση μέσω airtickets.gr

  • Η προσφορά έχει λήξει.
  • Ταξίδια από Οκτώβριο 2017 μέχρι Φεβρουάριο 2018.
  • Κρατήσεις στην ιστοσελίδα της Alitalia και σε όλα τα συμβεβλημένα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *