Προσφορές… μαϊμού μόνο για ερωτευμένους

Προσφορές για ερωτευμένους
Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι - Φωτ: thewhittreport.com

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Αν είστε ρομαντικοί, ίσως έχετε ήδη προγραμματίσει ένα ταξιδάκι για εσάς και το άλλο σας μισό. Αυτή την περίοδο οι ερωτευμένοι είναι αρκετά ευάλωτοι στο μάρκετινγκ των αεροπορικών εταιρειών, γι′ αυτό γίνονται στόχοι προσφορών... μαϊμού.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Αν είστε ρομαντικοί, ίσως έχετε ήδη προγραμματίσει ένα ταξιδάκι για εσάς και το άλλο σας μισό. Παρίσι, Βενετία και Βουδαπέστη είναι κάποιοι από τους δημοφιλείς προορισμούς για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Οι πιο προνοητικοί έχετε κλείσει εισιτήρια από τον προηγούμενο Νοέμβριο, όταν είχαν δημοσιευθεί μερικές εκπληκτικές προσφορές για πτήσεις μέσα στη χειμερινή περίοδο.

Οι πιο προνοητικοί έχετε κλείσει εισιτήρια από τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Προσφορές στο όνομα του Αγίου Βαλεντίνου

Όσοι δεν αγοράσατε εισιτήρια έγκαιρα, τις τελευταίες δύο εβδομάδες είστε αποδέκτες μιας χιονοστιβάδας προσφορών «για ερωτευμένους» από αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία. Κοινό χαρακτηριστικό σχεδόν όλων των τελευταίων προσφορών είναι ότι δεν υπάρχουν στ′ αλήθεια, κοινώς είναι προσφορές... μαϊμού!

Ίσως είναι καλή ιδέα να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε κάποιο καλό εστιατόριο και να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι για την άνοιξη.

Εστιατόριο για ερωτευμένους
Φωτ: Cornstore

Για παράδειγμα, δύο ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες δημοσίευσαν προσφορά για δημοφιλείς μακρινούς προορισμούς στο όνομα του Αγίου Βαλεντίνου. Όσο και να ψάξαμε, δεν βρήκαμε ούτε ένα εισιτήριο στη διαφημιζόμενη τιμή. Η προσφορά ήταν παντελώς ανύπαρκτη.

Άλλο παράδειγμα: Σύμφωνα με την προσφορά που δημοσίευσε αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής, κάθε ζευγάρι μπορεί να ταξιδέψει πληρώνοντας ναύλους για έναν μόνο επιβάτη. Όσο και να ψάξαμε, τα εισιτήρια για ζευγάρι επιβατών έχουν περίπου διπλάσιο κόστος από τα αντίστοιχα εισιτήρια για μεμονωμένους επιβάτες.

Η λίστα των ανύπαρκτων προσφορών είναι μεγάλη... Αυτή την περίοδο οι ερωτευμένοι είναι αρκετά ευάλωτοι στο μάρκετινγκ των αεροπορικών εταιρειών, γι′ αυτό γίνονται στόχοι πολυάριθμων «προσφορών».

Χρειάζεται ψυχραιμία, ίσως είναι καλή ιδέα να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε κάποιο καλό εστιατόριο και να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι για την άνοιξη.

Μόνο επιβεβαιωμένες προσφορές

Γραφτείτε στην υπηρεσία inFlight Alerts για να μη χάσετε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία για φθηνό ρομαντικό ταξίδι. Στο inFlight.gr δημοσιεύονται μόνο οι επιβεβαιωμένες προσφορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *