Προσφορά American Airlines για Νέα Υόρκη & Λος Άντζελες από 413€

Αεροπλάνο American Airlines
Φωτ: thedrum.com

Η American Airlines σε συνεργασία με τη British Airways προσφέρουν αεροπορικά εισιτήρια για Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες με αρκετά φθηνούς ναύλους. Το ταξίδι περιλαμβάνει πτήσεις ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο (Heathrow) με αεροσκάφος Airbus A320 της British Airways, ενώ τα υπερατλαντικά σκέλη Λονδίνο - Νέα Υόρκη (JFK) και Λονδίνο - Λος Άντζελες (LAX) εκτελούνται με αεροσκάφη ευρείας ατράκτου Boeing 777 της American Airlines.

Ψάχνοντας στη μηχανή κρατήσεων ίσως βρείτε κάποιες φθηνότερες πτήσεις, που όμως είναι προβληματικές γιατί εμπλέκουν δύο ενδιάμεσα αεροδρόμια (Heathrow & Gatwick) χωρίς να περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο.

Για να αποφύγετε αυτό το εμπόδιο, επιλέξτε πτήσεις που να χρησιμοποιούν αποκλειστικά το Heathrow και για τα δύο σκέλη του ταξιδιού, ώστε να μην ξεπεράσετε το συνολικό κόστος των 413€ (Νέα Υόρκη) ή 493€ (Λος Άντζελες), ούτε να προσθέσετε ταλαιπωρία στο ταξίδι σας.

Η προσφορά της American Airlines ισχύει για ταξίδια από Αθήνα για Νέα Υόρκη ή Λος Άντζελες μέχρι και το Μάρτιο 2017. Στην τιμή περιλαμβάνεται μια παραδοτέα αποσκευή μέχρι 23 κιλά.

Ταξίδι από Αθήνα με επιστροφή

  • Νέα Υόρκη (JFK) από 413€
  • Λος Άντζελες από 493€

Κάντε κράτηση μέσω airshop.gr

  • Ταξίδια μέχρι 31 Μαρτίου 2017.
  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
  • Κρατήσεις μέσα από τις ιστοσελίδες των American Airlines, ή British Airways ή οποιουδήποτε συμβεβλημένου ταξιδιωτικού πρακτορείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *