Προσφορά για Νέα Υόρκη με επιλογή αεροδρομίου JFK ή EWR από 391€

Η Swiss προσπαθεί να ανταγωνιστεί τις απευθείας πτήσεις της Emirates, με μια άκρως δελεαστική προσφορά για Νέα Υόρκη που αξίζει την προσοχή μας. Καταρχήν, βρίσκουμε φθηνούς ναύλους Swiss από Αθήνα για Νέα Υόρκη με εντυπωσιακή διαθεσιμότητα, για ένα αισθητά μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με την τρέχουσα προσφορά της Emirates, από 27/4/2017 μέχρι 27/6/2017 και από 16/8/2017 μέχρι 10/12/2017.

Η Swiss μας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε μέσω Ζυρίχης σε όποιο αεροδρόμιο μας βολεύει περισσότερο, με επιλογή από τα Τζον Κένεντι (JFK) και Νιούαρκ (EWR), με μικρές έως καθόλου διαφοροποιήσεις στην τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων. Εντέλει, η προσφορά της Swiss είναι φθηνότερη, με κόστος που ξεκινάει από 391€ για πτήση με επιστροφή (περιλαμβάνεται παραδιδόμενη αποσκευή).

Εννοείται ότι η μικρή αυτή διαφορά στην τιμή δεν αποτελεί κίνητρο για να θυσιάσουμε την ευκολία μιας απευθείας πτήσης, ώστε να κερδίσουμε μόλις... 9€ ανά επιβάτη. Όμως η σημαντικά μεγαλύτερη διαθεσιμότητα φθηνών ναύλων και το μεγαλύτερο διάστημα ισχύος της προσφοράς, μας βοηθούν να προσαρμόσουμε καλύτερα το ταξίδι στα μέτρα μας. Κι αυτό μετράει!

Κρατήσεις μέχρι 14 Μαΐου 2017 στην ιστοσελίδα της Swiss.