Προσφορά για Μιλάνο, Ρώμη & Τελ Αβίβ με βαλίτσα 23 κιλών από 109€

Προσφορά Alitalia
Φωτ: rai.it

Η Alitalia προσφέρει έκπτωση 20% στην τελική τιμή των εισιτηρίων για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα για Μιλάνο (Λινάτε), Ρώμη (Φιουμιτσίνο) και Τελ Αβίβ (Μπεν Γκουριόν), με ναύλους από Economy Classic και πάνω.

Από την προσφορά εξαιρούνται εντελώς τα φθηνότερα εισιτήρια με ναύλους Economy Light για ταξίδι μόνο με χειραποσκευή, όμως πλέον μοιάζει αρκετά συμφέρουσα η αναβάθμιση σε ναύλους Economy Classic με λίγα ευρώ επιπλέον, οι οποίοι περιλαμβάνουν παραδιδόμενη βαλίτσα μέχρι 23 κιλά και επιλογή θέσης.

Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση πρέπει να προχωρήσετε σε κράτηση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Alitalia. Αφού επιλέξετε την πτήση σας βάλτε τον κωδικό e-Coupon SALE20GR στο αντίστοιχο πεδίο και πατήστε στο «ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ». Αυτόματα, θα αφαιρεθεί το ποσό της έκπτωσης (20%) από το συνολικό κόστος της κράτησης και θα μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σε μειωμένη τιμή.

Προσοχή, ο κωδικός e-Coupon ισχύει για κρατήσεις που περιλαμβάνουν μόνο ένα εισιτήριο ενήλικου επιβάτη, για περισσότερους ενήλικους επιβάτες θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστά την κάθε κράτηση. Αν θέλετε να ταξιδέψετε με παιδιά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Alitalia για να συνεννοηθείτε.

Πτήσεις από Αθήνα με επιστροφή

➤ Περιλαμβάνεται βαλίτσα 23 κιλών
  • Μιλάνο - Λινάτε από 109€
  • Ρώμη - Φιουμιτσίνο από 113€
  • Τελ Αβίβ - Μπεν Γκουριόν από 119€

Κάντε κράτηση μέσω airtickets.gr

Ταξίδια από 8 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι 28 Ιουνίου 2018 (τελευταία ημερομηνία επιστροφής), με εξαίρεση τις περιόδους των εορτών από 12/12/2017 μέχρι 9/1/2018 και από 5/4/2018 μέχρι 17/4/2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *