Καραϊβική: Προσγείωση στο «ιδιόμορφο» αεροδρόμιο του Αγίου Μαρτίνου

Προσγείωση στον Άγιο Μαρτίνο
Φωτ: AeroWordpicturesHD

Παρακολουθήστε μια προσγείωση στον Άγιο Μαρτίνο από τη σκοπιά του Κυβερνήτη ενός Boeing 747-400. Το Τζάμπο Τζετ αρχικά πετάει στο θαλάσσιο χώρο πάνω από το νησί Ανγκουίλα, με μικρά συννεφάκια τριγύρω να συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα. Ακολουθεί η προσέγγιση του Αγίου Μαρτίνου...

Το αεροδρόμιο «Princess Juliana» που εξυπηρετεί τον Άγιο Μαρτίνο στην Καραϊβική, είναι διάσημο για παραπάνω από έναν λόγους:

  • Ο διάδρομος του αεροδρομίου γειτονεύει με την πλαζ «Maho», με τα αεροπλάνα να πετούν ελάχιστα μέτρα πάνω από τα κεφάλια των λουόμενων. Δεν θεωρείται άδικα ένα από τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια στον κόσμο.
  • Το «Princess Juliana» είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των φίλων της αεροπορίας για τη μοναδική θέα που προσφέρει στο διάδρομο, σχεδόν από απόσταση αναπνοής. Το αεροδρόμιο επισκέπτονται συχνά μεγάλα αεροσκάφη ευρείας ατράκτου, ενθουσιάζοντας κάθε φορά το συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου.

Η προσγείωση

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε μια προσγείωση Boeing 747-400 στον Άγιο Μαρτίνο, από τη σκοπιά του Κυβερνήτη.

Το Τζάμπο Τζετ αρχικά πετάει στο θαλάσσιο χώρο πάνω από το νησί Ανγκουίλα, με μικρά συννεφάκια τριγύρω να συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα. Ακολουθεί η προσέγγιση του Αγίου Μαρτίνου και μια εντυπωσιακή προσγείωση στο ιδιόμορφο αεροδρόμιο του νησιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *