Παρίσι: Αεροπορικά & 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό - GROUPON

Παρίσι
Παρίσι - Φωτ: foundtheworld.com

Η GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ατλαντίς σας προσφέρουν ένα ρομαντικό 4ήμερο στο Παρίσι. Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό και εύκολη πρόσβαση με το μετρό σε όλα τα αξιοθέατα της «Πόλης του Φωτός».

Ρομαντικό 4ήμερο

GROUPONΗ GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ατλαντίς σας προσφέρουν ένα ρομαντικό 4ήμερο στο Παρίσι. Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό και εύκολη πρόσβαση με το μετρό σε όλα τα αξιοθέατα της «Πόλης του Φωτός».

Κάθε κουπόνι κοστίζει 165 ή 169 ευρώ ανάλογα με την περίοδο και αντιστοιχεί σε αεροπορικά εισιτήρια & 3 διανυκτερεύσεις ενός ατόμου σε δίκλινο δωμάτιο, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμου αξίας 138,80 ευρώ, πληρωτέα απευθείας στο πρακτορείο «Ατλαντίς». Σε συγκεκριμένες ημερομηνίες αναχώρησης ενδέχεται να υπάρχουν προσαυξήσεις από 9 έως 39 ευρώ.

Η μετάβαση από την Αθήνα στο Παρίσι πραγματοποιείται συνήθως με απευθείας πτήσεις των Air France ή Aegean, σπανιότερα ναυλώνεται πτήση της Alitalia με ανταπόκριση μέσω Ρώμης. Δείτε το θέμα της αποσκευής, οι ναύλοι των Aegean και Air France συνήθως αφορούν ταξίδι μόνο με χειραποσκευή.

Η προσφορά αφορά διαμονή σε ξενοδοχεία 3* όπως τα Timhotel St Georges-Pigalle, Mirific Opera, Kyriad Porte d’Orleans, Bellevue Hotel, Pavillon Italie, Mercure Paris Porte de Pantin, Mercure Paris St Lazare Monceau, ή κάποιο παρόμοιο.

  • 165€ * για ταξίδι από 5/1/2015 έως 29/3/2015
  • 169€ * για ταξίδι από 5/11/2014 έως 18/12/2014
  • * Στο πρακτορείο «Ατλαντίς» πληρώνετε επιπλέον 138,80€ για αεροπορικούς φόρους και επίναυλο καυσίμων, ενώ ενδέχεται να υπάρχει πρόσθετη χρέωση από 9€ έως 39€, ανάλογα με την ημερομηνία αναχώρησης.
  • Η προσφορά έχει λήξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *