Πώς να πακετάρετε όλα σας τα ρούχα σε μια χειραποσκευή

Πακετάρισμα ρούχων
Φωτ: YouTube

Ο Tom Ayzenberg μας επιδεικνύει πως πακετάρει όλα του τα ρούχα σε ένα σακίδιο ιδανικού μεγέθους για να μεταφερθεί ως χειραποσκευή στο αεροπλάνο. Παρακολουθήστε προσεκτικά τον Tom, μόλις κατανοήσετε τη λογική της μεθόδου του, είναι σχετικά εύκολο να την αναπαράγετε.

Ταξιδέψτε μόνο με χειραποσκευή και γλιτώστε χρήματα

Εκτός από τις low cost αεροπορικές εταιρείες που παραδοσιακά χρέωναν έξτρα τις αποσκευές, οι συμβατικές αεροπορικές εταιρείες τελευταία τείνουν να ακολουθούν παρόμοιες πολιτικές χρέωσης. Ο ναύλος GoLight της Aegean και ο ναύλος Mini price της Air France είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Πώς να πακετάρετε τα ρούχα σας σαν... επαγγελματίες

Ο Tom Ayzenberg μας επιδεικνύει πώς πακετάρει όλα του τα ρούχα σε ένα σακίδιο ιδανικού μεγέθους για να μεταφερθεί ως χειραποσκευή στο αεροπλάνο. Παρακολουθήστε προσεκτικά τον Tom, μόλις κατανοήσετε τη λογική της μεθόδου του, είναι σχετικά εύκολο να την αναπαράγετε.

Δείτε το βίντεο:

Την επόμενη φορά που θα πετάξετε, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γλυτώσετε ένα σημαντικό ποσό αν καταφέρετε να χωρέσετε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα σε μια μόνο χειραποσκευή. Προσοχή, πριν αγοράσετε νέα βαλίτσα χειραποσκευής, βεβαιωθείτε ότι δεν ξεπερνά τις μέγιστες επιτρεπόμενες διαστάσεις που έχουν θεσπίσει οι αεροπορικές εταιρείες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *