Υπηρεσία Private Jet από την Emirates

Υπηρεσία Private Jet 1
Φωτ: Emirates Executive

Η νέα υπηρεσία Emirates Executive ξεπερνάει την εμπειρία της Πρώτης Θέσης, λειτουργώντας σε απολύτως προσωποποιημένο επίπεδο. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με υπερπολυτελές Airbus A319 σε οποιοδήποτε δρομολόγιο και προορισμό, εντός ή εκτός δικτύου της Emirates.

Το Airbus A319 μπορεί να μεταφέρει μέχρι 19 επιβάτες πετώντας συνεχώς επί 8 ώρες χωρίς στάση, καλύπτοντας μια εμβέλεια περίπου 3.700 ναυτικών μιλίων. Τα καθίσματα του σαλονιού μετατρέπονται σε κρεβάτια κανονικού μεγέθους, ενώ το αεροσκάφος διαθέτει επιπλέον 10 ιδιωτικές σουίτες.

Οι 10 ιδιωτικές σουίτες του πολυτελούς τζετ είναι μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες καμπίνες Πρώτης Θέσης στα αεροσκάφη της Emirates.

Διαθέτουν πλήρως ανακλινόμενα κρεβάτια, κάθισμα επισκέπτη, μίνι μπαρ και ρυθμιζόμενο ατμοσφαιρικό φωτισμό, ενώ η συρόμενη πόρτα μπορεί να εξασφαλίσει απόλυτη απομόνωση στους επιβάτες.

Υπηρεσία Private Jet 2
Φωτ: Emirates Executive

Το σύστημα ψυχαγωγίας παρέχει στους επιβάτες πρόσβαση σε 1500 κανάλια ψηφιακού περιεχομένου, μέσω μιας οθόνης αφής 32".

Ο χώρος ανάπαυσης με τους 2 μεγάλους καναπέδες, με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπεται σε τραπεζαρία 12 ατόμων ή χώρο συσκέψεων.

Υπηρεσία Private Jet 3
Φωτ: Emirates Executive

Οι επιβάτες έχουν στη διάθεση τους 2 μεγάλες οθόνες 42", ασύρματο δίκτυο WiFi, περιαγωγή κινητής τηλεφωνίας, υπηρεσίες τηλεφώνου και φάξ, καθώς και υπερσύγχρονο σύστημα τηλεδιάσκεψης.

Ένα ευρύχωρο πολυτελές Shower Spa με ξεχωριστό λουτρό και θερμαινόμενο δάπεδο, αναλαμβάνει τη χαλάρωση των επιβατών.

Υπηρεσία Private Jet 4
Φωτ: Emirates Executive

Το Shower Spa διαθέτει μεγάλη ποικιλία ειδών προσωπικής περιποίησης από φυσικά εκχυλίσματα.

Η υπηρεσία Emirates Executive ήρθε για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση για ιδιωτικά τζετ που παρατηρείται κυρίως σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης, ή σε άλλες χώρες όπως η Ινδία, η Ρωσία και η Κίνα.

Υπηρεσία Private Jet 5
Φωτ: Emirates Executive

Η Emirates έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα για την υπηρεσία Emirates Executive, στην οποία πραγματοποιούνται οι αιτήσεις για ναύλωση ιδιωτικών τζετ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *