Νάπολη: Πακέτο με αεροπορικά εισιτήρια & 3 ή 4 διανυκτερεύσεις - GROUPON

Προσφορά για Νάπολη
Νάπολη - Φωτ: foundwalls.com

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ατλαντίς σε συνεργασία με τη GROUPON, σας προσφέρουν πακέτο αεροπορικών εισιτηρίων από Αθήνα για Νάπολη σε συνδυασμό με 3 η 4 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό.

GROUPONΤο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ατλαντίς σε συνεργασία με τη GROUPON, σας προσφέρουν πακέτο αεροπορικών εισιτηρίων από Αθήνα για Νάπολη σε συνδυασμό με 3 ή 4 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό. Οι πτήσεις εκτελούνται από την easyJet, οπότε πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει δυνατότητα για μία μόνο χειραποσκευή.

Η προσφορά ισχύει βάσει διαθεσιμότητας και αφορά συγκεκριμένες ημερομηνίες αναχώρησης, με διαμονή σε ένα από τα ξενοδοχεία 3* San Giorgio Hotel, Ideal Hotel, La Pace Hotel ή κάποιο παρόμοιο. Σε κάθε περίπτωση το ξενοδοχείο σας θα είναι πολύ κεντρικό, συνήθως κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Νάπολης.

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για διανυκτέρευση ενός ατόμου σε δίκλινο δωμάτιο:

  • 139€ * για αεροπορικά & 3 διανυκτερεύσεις με αναχώρηση κάθε Τετάρτη, από 1/4/2015 έως 2/9/2015.
  • 149€ * για αεροπορικά & 4 διανυκτερεύσεις με αναχώρηση κάθε Σάββατο, από 4/4/2015 έως 5/9/2015 (εξαιρείται το Σάββατο 23/5/2015).
  • * Στο πρακτορείο «Ατλαντίς» πληρώνετε επιπλέον 89,90€ για αεροπορικούς φόρους και επίναυλο καυσίμων, ενώ ενδέχεται να υπάρχει πρόσθετη χρέωση από 9€ έως 39€ σε συγκεκριμένες ημερομηνίες αναχώρησης. Απευθείας στο ξενοδοχείο πληρώνετε επιπλέον 1,5€ ανά άτομο και διανυκτέρευση (δημοτικός φόρος Νάπολης).
  • Η προσφορά έχει λήξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *