Λονδίνο: Πακέτο για αεροπορικά & 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό - GROUPON

Λονδίνο
Φωτ: hqwallbase.com

Η GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ατλαντίς σας προσφέρουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο Λονδίνο, την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, με κόστος που ξεκινάει από 229 ευρώ κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

GROUPONΗ GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ατλαντίς σας προσφέρουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο Λονδίνο, την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, με κόστος που ξεκινάει από 229 ευρώ κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, ανάλογα με την εποχή που σκοπεύετε να ταξιδέψετε και το είδος του ξενοδοχείου που θα επιλέξετε.

Τα ξενοδοχεία είναι όλα σε βολικά σημεία του Λονδίνου, κοντά σε σταθμούς μετρό, ενώ το αεροπορικό ταξίδι πραγματοποιείται συνήθως με τη Ryanair και σπανιότερα με τις easyJet ή Aegean. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν αποσκευής, αν δεν θέλετε να ξοδευτείτε περισσότερο, πρέπει να ρυθμίσετε τα ψώνια σας ώστε να χωρέσουν σε μια χειραποσκευή μαζί με τα ρούχα σας.

  • 139€ * για ταξίδι από 8/1/2015 έως 24/3/2015, με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων.
  • 159€ * για ταξίδι μέχρι 13/12/2014, με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων.
  • 169€ * για ταξίδι από 8/1/2015 έως 24/3/2015, με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
  • * Στο πρακτορείο «Ατλαντίς» πληρώνετε επιπλέον 89,90€ για αεροπορικούς φόρους και επίναυλο καυσίμων, ενώ ενδέχεται να υπάρχει πρόσθετη χρέωση από 9€ έως 39€ σε συγκεκριμένες ημερομηνίες αναχώρησης.
  • Η προσφορά έχει λήξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *