Κριτικές αεροπορικών εταιρειών στον TripAdvisor

Αεροπλάνο
Φωτ: valero.com

Ο TripAdvisor ξεκίνησε πρόσφατα να δέχεται κριτικές και αξιολογήσεις αεροπορικών εταιρειών. Δείτε πώς μπορείτε να δώσετε κι εσείς μια κριτική ή αξιολόγηση, για ένα πρόσφατο ταξίδι σας με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία.

Ο TripAdvisor ξεκίνησε πρόσφατα να δέχεται κριτικές και αξιολογήσεις αεροπορικών εταιρειών, προσπαθώντας να εισχωρήσει σε έναν κλάδο που μέχρι σήμερα ήταν απόλυτος κυρίαρχος ο Skytrax. Στηριζόμενος στην τεράστια βάση χρηστών του, ο TripAdvisor αναμένεται να δημιουργήσει σύντομα μια αξιόλογη βάση δεδομένων με επευφημίες, παράπονα και βαθμολογίες για τις γνωστότερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου.

Κρίνοντας από τη μέχρι σήμερα πορεία του TripAdvisor στον σχολιασμό ξενοδοχείων, οι κριτικές των αεροπορικών εταιρειών αναμένεται να είναι κατά βάση θετικές, χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των ταξιδιωτών που θέλουν να μοιραστούν πρωτότυπες εμπειρίες με τους συνταξιδιώτες τους.

Κριτικές Ryanair στον TripAdvisor
Κριτικές για τη Ryanair στον TripAdvisor

Οι σχολιαστές / αξιολογητές αεροπορικών εταιρειών στον TripAdvisor, οφείλουν να σέβονται μερικούς βασικούς κανόνες:

  1. Αξιολογείται μόνο μια αεροπορική εταιρεία κάθε φορά, για ένα και μοναδικό ταξίδι.
  2. Το ταξίδι μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες από μια πτήσεις, αρκεί να εκτελούνται όλες με την ίδια αεροπορική εταιρεία.
  3. Η κριτική πρέπει να αφορά πτήση που πραγματοποιήθηκε μέσα στους τελευταίους 12 μήνες.
  4. Δεν επιτρέπονται σχόλια για ταξιδιωτικά πρακτορεία, συμβατικά ή online (OTAs).
  5. Δεν επιτρέπονται σχόλια για προϊόντα που αγοράστηκαν μαζί με την πτήση, όπως ταξιδιωτική ασφάλεια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων κλπ.
  6. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε συζήτηση, αξιολόγηση ή ερώτηση σχετικά με προγράμματα επιβράβευσης τακτικών επιβατών αεροπορικών εταιρειών.

Επισκεφτείτε τη νέα υπηρεσία του TripAdvisor αν θέλετε να μοιραστείτε την πρόσφατη εμπειρία σας με κάποια αεροπορική εταιρεία. Αν έχετε ετοιμάσει κάποιο trip report με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να το στείλετε και σε εμάς να το δημοσιεύσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *