Η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για το 2013

Emirates
Φωτ: battleofthebites.com

Δείτε ποια αεροπορική εταιρεία ανέδειξαν σαν την καλύτερη για το 2013 τα ετήσια βραβεία της Skytrax. Στην αξιολόγηση συμμετείχαν 18,2 εκατομμύρια επιβάτες από 160 χώρες, η Skytrax βράβευσε τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες σε συγκεκριμένους τομείς κατά τη διάρκεια του παρισινού Air Show.

1 Καλύτερη αεροπορική εταιρεία

Ύστερα από μια δεκαετία απουσίας από την κορυφαία θέση των βραβείων Skytrax, η Emirates τιμήθηκε με το βραβείο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο για το 2013.

Η ψηφοφορία της Skytrax ανέδειξε επίσης την Emirates σαν την καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής, ενώ ταυτόχρονα κέρδισε μια τρίτη διάκριση για το καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει.

ANA - Βραβείο καθαριότητας
Φωτ: lax-magazine.com

2 Βραβείο καθαριότητας

Η ιαπωνική All Nippon Airways κέρδισε το βραβείο της καθαριότητας για το 2013, ενώ παράλληλα αναβαθμίστηκε σε αεροπορική εταιρεία 5 αστέρων.

Είναι αξιοπρόσεκτο ότι οι περισσότερες θέσεις στην πρώτη δεκάδα της καθαριότητας καταλαμβάνονται από αεροπορικές εταιρείες της Άπω Ανατολής.

Cathay Pacific
Φωτ: cathaypacific.com

3 Καλύτερο πλήρωμα καμπίνας

Το προσωπικό της Cathay Pacific διακρίθηκε με το βραβείο του καλύτερου πληρώματος καμπίνας.

Στο συγκεκριμένο βραβείο εκτός από τον εθνικό αερομεταφορέα του Χονγκ Κονγκ, τις υπόλοιπες 9 θέσεις της πρώτης δεκάδας καταλαμβάνουν επίσης ασιατικές αεροπορικές εταιρείες.

Air Asia
Φωτ: eglobaltravelmedia.com.au

4 Καλύτερη low cost αεροπορική εταιρεία

Η Air Asia τιμήθηκε με το βραβείο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους για το 2013. Η low cost εταιρεία με βάση την Κουάλα Λουμπούρ είναι πρωτοπόρος στον τομέα των φθηνών πτήσεων για ολόκληρη την Ασία.

Garuda Indonesia Economy
Φωτ: garuda-indonesia.net.au

5 Καλύτερη Οικονομική Θέση

Η Garuda Indonesia κέρδισε το βραβείο της καλύτερης Οικονομικής Θέσης. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Ινδονησίας έχει επανασχεδιάσει το εσωτερικό των αεροσκαφών του ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος ανάμεσα στα καθίσματα, προσδίδοντας απαράμιλλη άνεση ακόμη και στην Οικονομική Θέση.

Το φαγητό εν πτήσει είναι επίσης πολύ σοβαρή υπόθεση για τη Garuda Indonesia. Κάθε επιβάτης επιλέγει από ένα μενού 3 «πλούσιων» γευμάτων, ενώ του παρέχεται δωρεάν κρασί ή μπύρα.

Air New Zealand
Φωτ: Kent Wien

6 Καλύτερη Αναβαθμισμένη Οικονομική Θέση

Η Air New Zealand τιμήθηκε με το βραβείο της καλύτερης Αναβαθμισμένης Οικονομικής Θέσης. Η Premium Economy Θέση της Air New Zealand παρέχει όλες περίπου τις ανέσεις που άλλες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν στη Διακεκριμένη Θέση, σε αισθητά χαμηλότερη τιμή.

Etihad - Πρώτη Θέση
Φωτ: fashioncentral.pk

7 Καλύτερη Πρώτη Θέση

Οι λάτρεις της άνεσης και της πολυτέλειας επέλεξαν την Πρώτη Θέση της Etihad σαν καλύτερη για το 2013.

Qatar Business Class
Φωτ: vistahungary.com

8 Καλύτερη Business Class

Η Qatar Airways πρόσθεσε ακόμη ένα βραβείο στη συλλογή της, φέτος αναδείχθηκε η αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη Business Class.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *