Ετοιμάστε βαλίτσες με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Ετοιμάστε βαλίτσες
Φωτ: travelproluggageblog.com

Το πακετάρισμα της βαλίτσας είναι μια δύσκολη υπόθεση. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι σας, ενώ μια παράλειψη μπορεί να σας στοιχίσει πολύ ακριβά. Σας παρουσιάζουμε την εφαρμογή «Packing List», η οποία σας βοηθάει να πακετάρετε σωστά και έξυπνα.

Αν ξεχάσετε ταυτότητα ή διαβατήριο, ίσως ματαιωθεί ολόκληρο το ταξίδι σας. Αν ξεχάσετε φορτιστή, κινητό, ρούχο ή αξεσουάρ, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ένα νέο στον προορισμό σας. Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές για Smartphone που σας βοηθούν να πακετάρετε σωστά και έξυπνα τις αποσκευές σας. Σας παρουσιάζουμε την εφαρμογή «Packing List», η οποία είναι κορυφαία στο είδος της και υπάρχει διαθέσιμη σε 4 διαφορετικές πλατφόρμες Android, iOS, Windows Phone και Kindle Fire.

Η εφαρμογή κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις:
  • Packing List Lite: Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής «Packing List», στην οποία προβάλλονται διαφημίσεις.
  • Packing List Full: Στην επί πληρωμή έκδοση της «Packing List» δεν προβάλλονται διαφημίσεις και περιλαμβάνει κάποιες -ίσως εξεζητημένες- επιπλέον λειτουργίες.

Παρότι η πλήρης έκδοση της εφαρμογής κοστίζει αρκετά φθηνά, αν δεν σας ενοχλούν οι διαφημίσεις δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να την αγοράσετε. Η δωρεάν έκδοση έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Πακετάρισμα βαλίτσας
Φωτ: thebookoftravel.com

Χρήση

Το μοναδικό μειονέκτημα της «Packing List» είναι ότι δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά, συνεπώς όλες οι πρότυπες λίστες που περιλαμβάνει είναι στην Αγγλική γλώσσα. Μπορείτε πανεύκολα να τις μεταφράσετε αν θέλετε, ή να δημιουργήσετε άλλες δικές σας απευθείας στα Ελληνικά.

Η χρήση της εφαρμογής είναι σχετικά απλή, συνοψίζεται στα 3 παρακάτω βήματα:

1. Δημιουργήστε μια ή περισσότερες λίστες

Λίστα για ταξίδι
Η εφαρμογή περιλαμβάνει μια βασική λίστα από την οποία μπορείτε να εξάγετε πανεύκολα νέες λίστες, χωρίς να χρειαστεί να ξαναγράψετε τα ίδια πράγματα από την αρχή.

Υπάρχει πρόβλεψη για όλων των ειδών τις αποσκευές, καθώς και έλεγχος βάρους για να μην ξεπεραστεί το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών ή χειραποσκευών.

2. Επιλέξτε κατηγορίες και αντικείμενα που θα πάρετε στο ταξίδι

Λίστα για ταξίδι 1
Επιλέγετε τις γενικές κατηγορίες αντικειμένων που θα πάρετε στο συγκεκριμένο ταξίδι σας. Μπορείτε να προσθέσετε ή να παραλείψετε ολόκληρες κατηγορίες ή επιμέρους αντικείμενα.

3. Ξεκινήστε το πακετάρισμα

Λίστα για ταξίδι 2
Ξεκινήστε το πακετάρισμα, ενημερώνοντας παράλληλα τη λίστα σας για κάθε αντικείμενο που έχει βρει τη θέση του στις αποσκευές σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα έχετε στο κινητό σας μια συνολική εικόνα του βάρους των αποσκευών, ενώ για οποιοδήποτε αντικείμενο θα γνωρίζετε ακριβώς σε ποια αποσκευή να το αναζητήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *