Βαλίτσα
Φωτ: Susan Hack

Εντοπίστε εύκολα τη βαλίτσα σας στο αεροδρόμιο

Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει στον κυλιόμενο διάδρομο των αποσκευών του αεροδρομίου, να μη μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα τη βαλίτσα σας; Η Susan Hack μας προτείνει έναν απλό και πρωτότυπο τρόπο για να κάνουμε μια απλή μαύρη βαλίτσα πραγματικά μοναδική!

Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει στον κυλιόμενο διάδρομο των αποσκευών του αεροδρομίου, να μη μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα τη βαλίτσα σας; Πόσες φορές δεν χρειαστήκατε μαντικές ικανότητες προκειμένου να ξεχωρίσετε τη δική σας αποσκευή μεταξύ άλλων παρόμοιων;

Η χρήση ετικετών δεν ωφελεί, στην ουσία είναι όλες πανομοιότυπες, ενώ η διάρκεια ζωής τους είναι σχετικά μικρή. Υπάρχει τελικά κάποια αξιόπιστη λύση για τον εντοπισμό των αποσκευών;

Κάντε τη βαλίτσα σας πραγματικά μοναδική

Η Susan Hack μας προτείνει έναν απλό και πρωτότυπο τρόπο για να κάνουμε μια απλή μαύρη βαλίτσα πραγματικά μοναδική! Αρκεί να τυλίξουμε τα χερούλια της βαλίτσας μας, με λίγη από την ταινία που χρησιμοποιούν οι ποδηλάτες στα τιμόνια των αγωνιστικών ποδηλάτων.

Βαλίτσα
Φωτ: Susan Hack

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη βαλίτσα μας από τα 10 μέτρα, ακόμη και αν είναι ανάμεσα σε άλλες 15 παρόμοιες αποσκευές.

Σημαντικό είναι ότι οι ταινίες για τα τιμόνια των ποδηλάτων κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια, με έντονα φωσφορίζοντα χρώματα. Ακόμη και αν όλοι οι επιβάτες του αεροπλάνου εφάρμοζαν την ίδια «πατέντα», και πάλι είναι μικρές οι πιθανότητες να βρεθούν δίπλα-δίπλα δύο πανομοιότυπες βαλίτσες.

Tip: Αγοράστε ταινία ποδηλάτου με εξωτερική επιφάνεια σιλικόνης. Μπορεί να κοστίζει λίγο παραπάνω, όμως καθιστά το κουβάλημα των αποσκευών λιγότερο οδυνηρή εμπειρία.

Πηγή: Condé Nast Traveler

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *