Ελιγμός Boeing 747 που κόβει την ανάσα

Boeing 747 - Virgin Atlantic
Boeing 747 - Φωτ: Adrian Pingstone

Η σκηνή που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας είναι τόσο σουρεαλιστική, που μας δίνει την εντύπωση πως το βίντεο πρέπει να είναι σκηνοθετημένο με κάποιον τρόπο... Τέσσερα κορίτσια παρασύρονται από τον ρυθμό της μουσικής και βγαίνουν έξω από το αμάξι τους χορεύοντας.

Ακολουθεί μια καλά δουλεμένη χορογραφία, την οποία πρέπει να έχουν προβάρει αρκετές φορές. Το μέρος που διάλεξαν τα κορίτσια για να χορέψουν δεν ήταν καθόλου τυχαίο, ήταν δίπλα στο διάδρομο προσγείωσης ενός αεροδρομίου. Ένα Boeing 747 της Virgin Atlantic πλησιάζει για προσγείωση.

Εντελώς αναπάντεχα -τη στιγμή που ο πιλότος πιθανότατα γνωρίζει πως βρίσκεται μέσα στο πλάνο- το Boeing 747 πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή περιστροφή. Το βαρύ αεροσκάφος ελίσσεται σαν... μαχητικό.

Μπορεί ένα Boeing 747 να εκτελέσει "Barrel Roll" ελιγμούς;

Είναι δυνατόν; Μπορεί το 747 να εκτελέσει "Barrel Roll" ελιγμούς; Την τελευταία φορά που έγινε κάτι αντίστοιχο με μεγάλο αεροσκάφος, ήταν μερικές δεκαετίες πίσω σε δοκιμαστική πτήση ενός Boeing 707. Δείτε το βίντεο και αποφασίστε αν είναι ψεύτικο ή αληθινό...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *