Μπουφές China Eastern
Φωτ: navjot-singh.com

Δωρεάν γεύματα για έναν ολόκληρο χρόνο με εισιτήριο Πρώτης Θέσης

Σοκ έπαθαν οι υπάλληλοι της China Eastern Airlines όταν ανακάλυψαν πως ένα εισιτήριο Πρώτης Θέσης είχε αλλάξει ημερομηνία πτήσης για περισσότερες από 300 φορές μέσα σε ένα χρόνο.

Η έρευνα που ακολούθησε έδειξε πως επρόκειτο για το πανέξυπνο κόλπο ενός Κινέζου που βρήκε τρόπο να εξαπατήσει το σύστημα της αεροπορικής εταιρείας για να κερδίσει δωρεάν γεύματα και ποτά για έναν ολόκληρο χρόνο. Και μάλιστα... νόμιμα!

Ο «επιβάτης» -ο οποίος παραμένει ανώνυμος- αγόρασε ένα εισιτήριο Πρώτης Θέσης με το οποίο είχε πρόσβαση στο Σαλόνι Πρώτης Θέσης της China Eastern, με παροχή δωρεάν φαγητού και ποτού. Επί έναν ολόκληρο χρόνο, ο Κινέζος άλλαζε κάθε μέρα την ημερομηνία πτήσης στο εισιτήριο, ώστε να δικαιούται πρόσβαση στο Lounge και την επόμενη ημέρα.

Ύστερα από ένα χρόνο καθημερινών επισκέψεων στο σαλόνι του αεροδρομίου Xi′an, ο «επιβάτης» φρόντισε να εξαργυρώσει το εισιτήριο, ακυρώνοντάς το λίγο πριν φτάσει η ημερομηνία λήξης του. Μάλιστα, του επιστράφηκε ολόκληρο το ποσό που είχε καταβάλει!

Ερωτηθείς για το περιστατικό, ο εκπρόσωπος της China Eastern Airlines δήλωσε πως με βάση τους κανονισμούς της αεροπορικής εταιρείας δεν υπάρχει τρόπος να αποτραπεί αυτή η εξαιρετικά σπάνια ενέργεια.

Πηγή: Kwong Wah Yit Poh

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *