Διαγωνισμός για... κλάματα από πλαστή σελίδα της Ryanair στο facebook

ryanair-greece
Screenshot από facebook.com

Επιτήδειοι έφτιαξαν πλαστή σελίδα της Ryanair στο facebook με την επωνυμία «Ryanair Greece» και ξεκίνησαν να μαζεύουν χιλιάδες likes. Στη σελίδα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας διαγωνισμός για... κλάματα, ίσως ο πιο γελοίος διαγωνισμός ever!

Ίσως η Ryanair να μην είναι πια η πιο μισητή αεροπορική εταιρεία του κόσμου. Απόδειξη, κάποιοι επιτήδειοι έφτιαξαν πλαστή σελίδα στο facebook με την επωνυμία «Ryanair Greece» και ξεκίνησαν να μαζεύουν χιλιάδες likes.

Αρχικά η σελίδα «Ryanair Greece» εμφανιζόταν σαν fanpage της Ryanair, όμως επενέβη η ιρλανδική low cost εταιρεία και οι διαχειριστές αναγκάστηκαν να προσθέσουν την ανάλογη επισήμανση που διευκρινίζει ότι είναι ανεπίσημη σελίδα για τη Ryanair.

Αυτό που δεν άλλαξαν, είναι ένας διαγωνισμός για... κλάματα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι από αυτούς τους διαγωνισμούς που για να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις like, share & comment στη σελίδα του διαγωνισμού, στις σελίδες όλων των μελών της οικογένειας του διαχειριστή και σε σελίδες φίλων από το σχολείο ή το στρατό. Εντάξει, υπερέβαλα λιγάκι, φαντάζομαι όμως ότι μπήκατε στο νόημα.

Η πλαστή σελίδα αρχικά δεν είχε καν ανακοινώσει το δώρο του διαγωνισμού! Άκουσον, άκουσον! Σε καλούσε να πάρεις μέρος σε διαγωνισμό με δώρο... έκπληξη! Μετά την κατακραυγή αποφάσισαν να ανακοινώσουν το δώρο: Ένα αεροπορικό εισιτήριο (φαντάζομαι Ryanair) απλής μετάβασης για ένα άτομο, σε όποιον προορισμό επιθυμεί.

Ναι, καλά διαβάσατε! Εισιτήριο για ένα άτομο, χωρίς επιστροφή! Παίζει να είναι ο πιο γελοίος διαγωνισμός ever. Να μη σχολιάσω ότι δεν υπάρχουν πουθενά γραμμένοι οι όροι του διαγωνισμού και τα λοιπά προαπαιτούμενα από τη νομοθεσία...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *