Γάμος - έκπληξη σε πτήση από Βρυξέλλες για Ρόδο

Γάμος έκπληξη 1
© Thomas Cook

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε ένα ζευγάρι Βέλγων, σε πτήση της Thomas Cook από Βρυξέλλες προς Ρόδο. Ενώ το αεροπλάνο πετούσε σε ύψος 30.000 ποδιών, ο Alexander Serruys έκανε πρόταση γάμου στη φίλη του και όταν αυτή δέχτηκε, της αποκάλυψε πως είχε σχεδιάσει μυστικά να παντρευτούν εν πτήσει.

Γάμος έκπληξη 7
© Thomas Cook

Ο οδηγός λεωφορείου από τη Μπρυζ είχε επιλεγεί από την Thomas Cook λίγους μήνες νωρίτερα, όταν μέσω του Facebook είχε απαντήσει θετικά στην ερώτηση: «Θα παντρευόσασταν την καλή σας στον αέρα;»

Γάμος έκπληξη 4
© Thomas Cook

Η προετοιμασία της πρωτότυπης γαμήλιας τελετής έγινε υπό άκρα μυστικότητα, σε συνεργασία με τους συγγενείς της μέλλουσας νύφης. Η ίδια βρέθηκε στην πτήση την τελευταία στιγμή, συνοδευόμενη από την αδερφή της και νομίζοντας πως είχαν κερδίσει ένα ταξίδι για Ρόδο, ώστε να μην κινήσει υποψίες η βιντεοσκόπηση του γεγονότος.

Γάμος έκπληξη 3
© Thomas Cook

Ο υποψήφιος γαμπρός μπήκε από την πίσω πόρτα του αεροπλάνου μαζί με 40 περίπου συγγενείς του ζεύγους, κρατώντας χαμηλό προφίλ μέχρι να σβήσει η ένδειξη «Προσδεθείτε», οπότε και πραγματοποιήθηκε η παράξενη πρόταση γάμου.

Γάμος έκπληξη 5
© Thomas Cook

Η Thomas Cook έδωσε προσοχή ακόμη και στην τελευταία λεπτομέρεια. Το αεροπλάνο στολίστηκε με άνθη, υπήρχε μακιγιέρ για τη νύφη, μέχρι και βιολιστής επιστρατεύτηκε για να δώσει λάμψη στη γαμήλια τελετή!

Γάμος έκπληξη 2
© Thomas Cook

Εντέλει, οι νεόνυμφοι απόλαυσαν ένα φανταστικό ταξίδι του μέλιτος στη Ρόδο, προσφορά της αεροπορικής εταιρείας.

Γάμος έκπληξη 6
© Thomas Cook

Το παρακάτω βίντεο περιγράφει την ιστορία από την αρχή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *