Βενετία: 3 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό και αεροπορικά εισιτήρια - GROUPON

Βενετία
Βενετία - Φωτ: picstopin.com

Η GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Ατλαντίς» προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια για ολιγοήμερες διακοπές στη Βενετία. Το πακέτο περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων και αεροπορικά εισιτήρια.

GROUPONΗ GROUPON σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Ατλαντίς» προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια για ολιγοήμερες διακοπές στη Βενετία. Το πακέτο περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων και αεροπορικά εισιτήρια.

Το κουπόνι κοστίζει 159 ευρώ, στην τιμή δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων ύψους 149,89 ευρώ ανά άτομο που θα πληρώσετε απευθείας στο πρακτορείο.

Η τιμή αφορά ξενοδοχεία που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Βενετίας, όπως τα Mestre, Mogliano Veneto και Marghera. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να κλείσετε ξενοδοχείο στην καρδιά της Βενετίας με μια μικρή προσαύξηση στην τιμή.

Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 27 Ιουνίου 2014. Οι πτήσεις εκτελούνται συνήθως με Alitalia, σε ελάχιστες εξαιρέσεις ίσως πετάξετε με Air France, KLM, Swiss, Lufthansa, ή με κάποιο συνδυασμό των παραπάνω εταιρειών.

  • €159 για 3 διανυκτερεύσεις στη Βενετία με πρωινό και αεροπορικά
  • Πριν αγοράσετε το κουπόνι συμβουλευτείτε τις πρόσθετες χρεώσεις
  • Η προσφορά έχει λήξει.
  • Το κουπόνι ισχύει για ταξίδια μέχρι 27/6/2014.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *