Απευθείας πτήσεις Αθήνα - Στοκχόλμη σε... 8 ώρες

Προσφορές για Στοκχόλμη
Στοκχόλμη - Φωτ: borsonline.hu

Απευθείας πτήση 7 ωρών & 45 λεπτών από Αθήνα για Στοκχόλμη φαίνεται πως πραγματοποιεί το σουηδικό ταξιδιωτικό πρακτορείο «Fly Olympic» με Boeing 767 που έχει ναυλώσει από νεοσύστατη ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Στην πτήση επιστροφής τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, φαίνεται πως διαρκεί μόλις... 7 ώρες & 40 λεπτά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Scandinavian Airlines πραγματοποιεί το ίδιο δρομολόγιο με Boeing 737-700 μέσα σε 3 ώρες & 40 λεπτά!

Όπως φαίνεται στο screenshot που κρατήσαμε πραγματοποιώντας μια δοκιμαστική κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα flyolympic.se, το αεροσκάφος ξεκινάει από Αθήνα στις 13:45 το μεσημέρι και φτάνει στη Στοκχόλμη 20:30 το βράδυ τοπική ώρα, δηλαδή 21:30 ώρα Ελλάδας.

Δοκιμαστική κράτηση

Τις προηγούμενες ημέρες, οι πτήσεις της Fly Olympic για Στοκχόλμη εμφάνιζαν κανονική διάρκεια. Ένας αναγνώστης μας που ετοιμαζόταν να εκδώσει αεροπορικά εισιτήρια, πρόσεξε ότι ξαφνικά άλλαξαν οι ώρες των δρομολογίων, με αποτέλεσμα την εμφάνιση πτήσεων από Αθήνα για Στοκχόλμη με τεράστια διάρκεια.

Το ερώτημα είναι τι ακριβώς κάνει ένα αεροσκάφος ευρείας ατράκτου μέσα σε αυτές τις 8 ώρες; Εκτελεί κάποια κρυφή ανταπόκριση; Πραγματοποιεί μερικές αναγκαστικές στάσεις για ανεφοδιασμό; Ή μήπως κάνει κύκλους για να... περάσει η ώρα; Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για κάποιο λάθος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *