Απίθανη ευκαιρία για Μπανγκόκ με αεροπορικά εισιτήρια από 354€

Προσφορά για Μπανγκόκ
Μπανγκόκ - Φωτ: tourist-destinations.net

Είχαμε καιρό να ασχοληθούμε με Travel Hacking και Open Jaw πτήσεις που να αφορούν την Ελλάδα, όμως σήμερα εντοπίσαμε μια απίθανη ευκαιρία για «ανοιχτές» πτήσεις προς Μπανγκόκ, σε ανέλπιστα χαμηλή τιμή. Αφορά πτήσεις της Egyptair από Λάρνακα για Μπανγκόκ και επιστροφή από Μπανγκόκ για Αθήνα, με κόστος μόλις 303€.

Στην τιμή προσθέτουμε μια πρωινή πτήση απλής μετάβασης από Αθήνα για Λάρνακα με Aegean ή Cobalt στα 51€, η οποία ανεβάζει το συνολικό κόστος στα 354€, όλα μέσα. Καθόλου άσχημα για ταξίδι στην Ταϊλάνδη...

Η ευκαιρία είναι διαθέσιμη για διάφορες ημερομηνίες από 20 Ιανουαρίου μέχρι τις αρχές Απριλίου, όμως θα πρέπει να ψάξετε χειροκίνητα μια-μια της ημερομηνίες μέχρι να πετύχετε τις χαμηλές τιμές.

Εννοείται ότι επιλέγετε «Πολλαπλοί προορισμοί» στη μηχανή κρατήσεων της Egyptair ή οποιουδήποτε ταξιδιωτικού πρακτορείου υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα. Στη συνέχεια ορίζετε δύο ξεχωριστά δρομολόγια για διαφορετικές ημερομηνίες:

  • Λάρνακα - Μπανγκόκ
  • Μπανγκόκ - Αθήνα

Hint: Αναχώρηση είναι πιο πιθανό να βρείτε για κάποια Παρασκευή ή Δευτέρα, με επιστροφή Κυριακή. Προτιμήστε να ταξιδέψετε στη Μπανγκόκ την ξηρή εποχή, δηλαδή μέχρι τον Φεβρουάριο, καθώς οι θερμοκρασίες θα διατηρούνται σε υποφερτά επίπεδα και υπάρχει σημαντικά μικρότερη πιθανότητα βροχής.

Μόλις εκδώσετε εισιτήρια για τα Open Jaw δρομολόγια, μην ξεχάσετε να κλείσετε και μια πτήση απλής μετάβασης για Λάρνακα, πχ με Aegean, ώστε να έχετε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ταξίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *