Ανεπανάληπτο: Airbus A320 πετάει σε σχηματισμό με μαχητικά F-5 Tiger II

Airbus A320 & μαχητικά F-5

Δείτε τι συμβαίνει όταν ένα Airbus A320 «εισχωρεί» στο ακροβατικό αεροπορικό σμήνος της Ελβετικής Πολεμικής Αεροπορίας, για να πραγματοποιήσουν από κοινού μια απίθανη πτήση σε σχηματισμό πάνω από τις ελβετικές Άλπεις!

Το βίντεο ξεκινάει με τους τεχνικούς της Swiss να προετοιμάζουν το Airbus A320 για τη μεγάλη στιγμή. Παράλληλα, βλέπουμε τους σκιερ που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού σκι κατάβασης «Lauberhorn», να προετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα.

Η αδρεναλίνη ανεβαίνει. Το Airbus απογειώνεται, πετάει πάνω από τις Άλπεις, όπου σμίγει με τα 6 μαχητικά F-5 Tiger II της διάσημης ομάδας «Patrouille Suisse». Τα αεροσκάφη πετούν σε έναν υπέροχο σχηματισμό πάνω από το Wengen, σηματοδοτώντας την έναρξη των αγώνων Αλπικού σκι κατάβασης.

Στο βίντεο βλέπουμε σκηνές που κόβουν την ανάσα, μέσα και έξω από το Airbus της Swiss. Άλλες φορές, βλέπουμε την απίθανη πτήση σχηματισμού με τη ματιά ενός πιλότου F-5. Περισσότερες από 20 κάμερες υψηλής ευκρίνειας μας προσφέρουν κορυφαίες λήψεις από κάθε αεροσκάφος, από κάθε πιθανή οπτική γωνία.

Απολαύστε το:

Αν το βίντεο σας έβαλε στην «πρίζα» να πετάξετε με το Airbus, ίσως δεν πρέπει να χάσετε τη νέα προσφορά της Swiss για Γενεύη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *