Το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης
Φωτ: «Ναι στο FRA!»

Δείτε το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης όπως δεν το έχετε δει ποτέ, σαν βγαλμένο από παραμύθι! Το Time Lapse βίντεο δημιουργήθηκε από την ομάδα «Ναι στο FRA!», η οποία έχει επιδείξει στο παρελθόν μερικές πανέμορφες φωτογραφικές δουλειές από το χώρο του αεροδρομίου.

Η ομάδα «Ναι στο FRA!» ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από φωτογραφίες τραβηγμένες διαδοχικά με τη μέθοδο Time Lapse. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση, είναι πως χρησιμοποιήθηκε φωτογραφικός φακός τύπου Tilt/Shift, αυτού του είδους οι φακοί δίνουν στα μεγάλα αντικείμενα την ψευδαίσθηση της μινιατούρας.

Η κάμερα καταγράφει την κίνηση των αεροπλάνων και των επιβατών, καθώς και τις τυπικές ασχολίες των εργαζομένων στο χώρο του αεροδρομίου. Κι όμως, όλα φαίνονται σαν ψεύτικα, μας θύμισαν κάπως το εντυπωσιακό αεροδρόμιο μινιατούρα που βρίσκεται στο Αμβούργο.

«Ναι στο FRA!»

Το κίνημα «Ναι στο FRA!» δημιουργήθηκε στην Φρανκφούρτη από ανθρώπους που υποστηρίζουν ένθερμα την ανάπτυξη του αεροδρομίου της πόλης, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να υπάρχει ανάπτυξη στην περιοχή.

Η ομάδα που δημιούργησε το «Ναι στο FRA!» προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναδείξει την ομορφιά και τα οφέλη του αεροδρομίου. Στην ιστοσελίδα της μπορείτε να απολαύσετε μερικές πανέμορφες φωτογραφίες και βίντεο. Δυστυχώς είναι μόνο στη Γερμανική γλώσσα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *